Vestor Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Witam szukam redakcji do mojego dopiero co powstającego magazynu grafiki o nazwie ci co są chętni proszę niech zgłaszają się na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Widze że niema chętnych więc odraz mówię że redakcja to nie graficy nie chce grafików tylko ludzi którzy by robili dla mnie wywiady np. na temat almory i jak Borek zrobił do niej grafikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Klon zinu bądź strony gmclan. Odpuść sobie i panu już podziękujemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Widze że niema chętnych Wiesz, w życiu każdego człowieka nadchodzi taki okres, że przestaje siedzieć w domu z rodzicami i wybiera się do szkoły. Więc, po wybraniu się do tejże szkoły, nie ma go w domu w godzinach 8-14 (Mniej więcej) więc nie ma też osób które by ci odpisały. To takie cuś ode mnie. A co do redakcji to ja dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Mam uwagę do pietera to nie kopia zinu Ragrafik powstaje od roku zanim jeszcze pojawił się zin a ja odkryłem GMCLAN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Od roku powstaje i dopiero teraz jest nabór do redakcji? ciekawe co przez ten rok robiłeś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Od roku powstaje i dopiero teraz jest nabór do redakcji? ciekawe co przez ten rok robiłeś ... Może pouciekali...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Poprzednia redakcja miała być ale niestety odeszła bo nie chciało im się robić ''wywiadów'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Czyli uciekła od złego dyktatora Vestora... Jak będziesz im rozkazy wydawał i sam nic nie robił to tak będzie. To tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Sam Nic Nie robił , Sam nic nie robił a kto opracowywał gazetkę. A nie dlatego że byłem złym redaktorem to były lenie oni nawet nie potrafili mi na czas oddać nawet naj mniejszego wywiadu choćby przez gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 A może płaciłeś im za małą pensję? A wogóle oni coś z tego mieli? A no właśnie. Wiesz dlaczego nikt nie chce się zgłaszać? A no bo jest takie pojęcie: "bud...Tfu! Szkoła"... :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 a kto opracowywał gazetkę. A nie dlatego że byłem złym redaktorem to były lenie oni nawet nie potrafili mi na czas oddać nawet naj mniejszego wywiadu choćby przez gg Trzeba było wziąć inną ekipę. Albo bez ekipy, biorąc teksty od każdego kto się nawinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 No to skoro ta gazetka (czy jak ty to tam nazywasz) istnieje juz rok to chcialbym zobaczyc choc jeden wydany numer. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 No to skoro ta gazetka (czy jak ty to tam nazywasz) istnieje juz rok to chcialbym zobaczyc choc jeden wydany numer. :) Właśnie chodzi o to, że gazetka istnieje już rok ale nie istnieje. Vestor wymaga, abyśmy to my zaczęli ją tworzyć bo poprzedni redaktorzy zrezygnowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Ja nie wymaga żebyście ją tworzyli tylko zbieram ekipę żeby mogła zbierać reportaże i ja też je zbieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 To pokaż przykładowe bannery, skórki, buttony (czyli zademonstruj nam wygląd tego czegoś). Jeżeli się komuś spodoba skin zina, to jest duża szansa, ze się zgłosi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 29 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Ok graficzka jest w pżygotowaniu a kończym się ściągać program więc niedługo pokaże 1 stronkę magazynu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 A ja zapraszam do kupna słownika :] A jak już powstanie ten zin to mogę poczytać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 Ok graficzka jest w pżygotowaniu a kończym się ściągać program więc niedługo pokaże 1 stronkę magazynu No czekamy, czekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vestor Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 sorka musicie poczekać mósze zebrać artykuły i zaprojektować 1 stronkę i z programami się zapoznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 sorka musicie poczekać mósze zebrać artykuły i zaprojektować 1 stronkę i z programami się zapoznać Ja nie chce nic mowic ale skoro chcesz redagowac jakakolwiek gazetke to lepiej przysiadz nad nia ze slownikiem jezyka polskiego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Nie powtarzaj się ja już takie coś powiedziałem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 30 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Nie powtarzaj się ja już takie coś powiedziałem :/ Czy Ty naprawdę nigdy nie masz nic do powiedzenia ponad jedno zdanie? Tak przeglądam twoje posty i zakrawa mi to na celowe nabijanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi