Nikas Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Siemka!nie czepiam sie ale z FAKU xD nie no z FAQ zrobilem jak pisali o sakaniu. noi loos postac skacze tylko jak opada to za wolno musze trzymac strzalke do gory i stac w miejscu zey normalnie skakal ;/ co jest??moze zle ustowiona grawitacja??PS.jak zrobic punkty xD??bo ustawilem ze po kolizji z danym obiektem bedzie np "set scroe to 10" ale jakos nie ma punktow ;/ z gory thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Score to zmienna globalna zapamiętująca punkty. Po zmianie jej wartości, na 100% zmieniają się punkty ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 zarzuć przykładem albo napisz kod jakim zrobiłeś skakanie może coś źle wpisałeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 http://www.gmclan.org/index.php?czytajart=7 punkt 12 co do joty przpisywane po kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Mój pierwszy przykład w gm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 przyslij to co zrobiles to ci poprawimy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 ej ja mam ten przyklad z niego tez wszystko przepisywalem i NIC!!!! ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Pokaż przykład to ci poprawimy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 ok! na ciebie marek tez mozna liczyc :thumbsup: ok linczek http://www.gmclan.org/up1486.html pan tik tak xD tylko nie oceniajcie gry nudzi mi sie robie ja dla przyjemnosci :) PS. umiem zrobic zeby sie score wyswietlalo tylko nie umiem zrobbic zeby score podazalo za obrazem i zeby je bylo ciagle widac to tez mi poprawisz?? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 OMG :o jak już masz ten kod z faq to po co wstawiasz klocek z ta strzałka na ruch usuń to i usuń event any key i będzie OK :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 dzienks... dobrze skacze ale nie chce sie zatrzymac xD co zrobic chodzi o to ze jak nie ma "no key"to jak klikne np w lewo toon ciagle w lewo idzie i sie nie zatrzymuje ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi