Matthew Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 No właśnie jak się ją robi? Wiem, że Borek robi ją w Gmowym Edytorze (potem chyba obróbka), ale mi nie wychodzi. Umie ktoś taką grafę robić? (poza Borkiem of c(o)urse) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 słabo że robi ją w GM oO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 W gm jest dobry edytor graficzny, trzeba mieć tylko troche umiejętności, robić dobry światłocień, zaokrąglać kanty itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Przecież Borek pisał, że wszystko ręcznie rysuje w Photoshopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Ręcznie w GM robiłem grafikę do Aliens Attack On Colony i Hidden swords ( inventory ikony i środowisko - drzewa itp. ) tła w inventory robiłem w Corelu. Teraz w Almorze grafa jest rysowana ręcznie w Photoshopie CS2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi