maciusiowo1 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Tytuł: Przygody Kasperskiego Gatunek: przygodowa strzelanka Opis: Co dodać, co ująć przygody to przygody - zobaczice sami. Napisze tylko tyle że sterowanie Strzałki, a resztę dowiecie się dotykając drukarek. Rozmiar: ok. 8 MB (Gra+Film+plik gry) Sorry że nie działało XD, już można pobierać Pobieranie: Full Versia Autorzy: maciusiowo1, oraz reszta w programie (Menu->Autorzy lub otworzyć plik autorzy.wmv) Zdjęcia: Gdzieś na starcie.... Menu WEJDŹ DO PEŁNEJ WERSJI /\(POBIERANIE)/\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A screen to bitmapa w rozdzielczości 1290x960 pod nazwą .gif Q_q Zrób normalnego screena w normalnych formacie, nie chcę w ciemno ściągać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 sorry, ale potem bo jutro szkoła i wogóle - skanowanie Kasperskim, bez wirusów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 No cóż, pomysł naprawdę całkiem niezły. Ale gra jest strasznie niedopracowana. Mianowicie: -brak jakiejkolwiek instrukcji (chociaż na szczęście jest jakaś forma treningu) -nie wycentrowałeś orginu tej ikonki którą sterujesz, przez co podczas strzelania pocisk pojawia się na jej rogu -celowanie myszką jest bardzo nieprecyzyjne (podejrzewam że to przez niewycentrowane orginy pocisków) -co do grafiki to jest ok, ale to tło trochę dezorientuje Projekt nawet ciekawy, ale musisz nad nim jeszcze trochę popracować Moja ocena: 6.5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 własnie siedze nie naprawiam błedy. Z tym wyśortkowaniem nie pomyślałem, ale zaraz to wklepie. Własnie kombinuje z naprawą błędu po wczytaniu że, leci muzyka z menu. Tło, bedzie czysto z kompa. Właśnie skończyłem pulpit i menu start. Teraz będzie mój komputer itd. Instrukcja jest już wersji nad którą pracuję. Być może dzisiaj będzie demo 2, a jeśli nie dzisiaj to w tym tygodniu. PS. Ta gra miała byc na.....Lige 24 :w00t2: :w00t: :w00t2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Spadaj z kasperskim, ja robię grę Findofs fista, w której jest kaspersky więc adios :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 trzeba było prędzej zajac tematykę :P. NIKT (oprócz rodziców i nauczycieli) NIE MA PRAWA I ROZKAZYWAĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Przepraszam że pod rząd, ale wniose nowe elementy do tematu. Jest już wersja demo nr. 2 a w niej: - System zapisywania - Punkty - Dział autorzy zmodifikowany - Pomoc - 3 poziomy, a nie jeden - poprawione celowanie Bugi proszę zgłoszać(np. Wirus wyleciał poza plansza przez dziure, albo dostał się w nie dozwolone miejsce). pS. Dlaczego nikt nie ocenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Bo jak ja wyskoczę z moją grą, to twoja schowa się do kieszeni :] Btw: A skąd wiesz, może jestem nauczycielem? :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Sprawdż sobie klanedzarz z dnia 4 styczeń 2007.... . A nie bądź taki pewien, bo kombinuje nad różnymi etapami rozgrywki. To że mam 80 Procent i podwójne prace to nie oznacza że gra jest prawie przed wydaniem. PS. Dostaaniesz solidne ostrzeżenie z mojej strony, za jakiś czas. Lepiej wydaj wersje demo, i zaśmiecaj swój temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Przepraszam że pod rząd, ale wniose nowe elementy do tematu. Jest już wersja demo nr. 3 a w niej: - Podstawy systemu technologi - Nowe, groźne wirusy - Aż 9 Poziomów! - Poprawione pare błędów - Poziom wielkiej bitwy pod panelem sterowania Klik Tutaj Bugi proszę zgłoszać(np. Wirus wyleciał poza plansza przez dziure, albo dostał się w nie dozwolone miejsce). ZAPRASZAM DO OCENIANIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 No co ty... To już ??=] Zaraz może ocenię xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Oceniania dema, bo wersja pełna będzie troszkę większa i bardziej dopracowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Który to ja już pisze koljeny post, a 4. Wersja 0.9 jest już dostępna! Jeszcze trochę pociągnieć i przygody skończone! W tej wersji: - 3 dodatkowe poziomy - Po walce z "Bossem" mamy objeśnienie wszystkich wirusów - Nie kompletny system filtrowania rejestru(mini gierka) - Nowy filmik z autorami Pobieranie: Przperaszam za party, ale Uploader za długo ładuje 6 MB Part1 Part2 Part3 Part4 Part5 Zapraszam do oceniania pomysłu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Wiesz co, po pierwsze nazwy plików nie są jednakowe więc ich bez zmiany nazwy nie rozpakujesz. Ech, sprawdzałbyś, zanim zuploadujesz coś. Zaraz napiszę co sądzę o grze... EDIT: Mi się nie podoba za bardzo, takie średnie 3/5. A tak przy okazji, skąd ja tą muzykę znam? Z fajnala któregoś może? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Jecht = Smerf Maruda "Jak ja nie cierpie Przygód Kasperskiego". Zamierzam z tego wyjść jeszcze 3 projekty: Przygody Kapserskiego: Sherch and Desotory - Kontyuacja przygód sympatycznego programu ant-virusowego. Tym razem zostaje wybrańcem z 2 milionów kasperskich i wyrusza przeszukać internet aby zniszczyć baze wirusów. Przygody Kapserskiego: Totalna Sielanka - Tym razem baza Kasperskiego organizuje szereg walk i dyscyplin komputerowych. Gra przeznaczona dla 2 graczy. Przygody Kapserskiego 2 - Okazało się że gdy Kasperski wracał z swojej internetowej misji, całą Ogólną Światową Baze Kaspersky wykupiła fira SymAct i zmieniła ją na baze Internetową Norton. Kaspersky wie że musi zniszczyć jądro bazy i odbudować starą dobrą OŚBK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Jecht = Smerf Maruda "Jak ja nie cierpie Przygód Kasperskiego". ? Po prostu wyraziłem swoją opinię. Ale może ktoś się znajdzie kto przejdzie cała tą grę (chętnie poznam) :jezor: . Zamierzam z tego wyjść jeszcze 3 projekty: Przygody Kapserskiego: Sherch and Desotory - Kontyuacja przygód sympatycznego programu ant-virusowego. Tym razem zostaje wybrańcem z 2 milionów kasperskich i wyrusza przeszukać internet aby zniszczyć baze wirusów. Przygody Kapserskiego: Totalna Sielanka - Tym razem baza Kasperskiego organizuje szereg walk i dyscyplin komputerowych. Gra przeznaczona dla 2 graczy. Przygody Kapserskiego 2 - Okazało się że gdy Kasperski wracał z swojej internetowej misji, całą Ogólną Światową Baze Kaspersky wykupiła fira SymAct i zmieniła ją na baze Internetową Norton. Kaspersky wie że musi zniszczyć jądro bazy i odbudować starą dobrą OŚBK. Nie musiałeś od razu zdradzać wszystkich sequeli. Poza tym, jak masz jakieś nowe, lepsze pomysły to może wrzuć je do tej wersji, po co od razu kilka kontynuacji :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Przygody Kapserskiego 2 - Okazało się że gdy Kasperski wracał z swojej internetowej misji, całą Ogólną Światową Baze Kaspersky wykupiła fira SymAct i zmieniła ją na baze Internetową Norton. Kaspersky wie że musi zniszczyć jądro bazy i odbudować starą dobrą OŚBK. Przepraszam że się czepię, ale to już czysto wirusowe i hakerskie zagranie. Firmy swoje, a programy muszą się do nich dostosować. Przeszedł na ciemną stronę mocy czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 o ja ale masz wyczepiste pomysly ciekawe czy zrobisz :P życze powodzenia. a co do gierki: gierka przyjemna może byc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Przepraszam że się czepię, ale to już czysto wirusowe i hakerskie zagranie. Firmy swoje, a programy muszą się do nich dostosować. Przeszedł na ciemną stronę mocy czy jak? Nie przeszedł na ciemną strone mocy. Nie maił gdzie wrócić (No bo baza nortona zastąpiła baze Kasperskiego), więc postanowił ją zniszczyć i skonstrułować starą baze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Wyczyszczone z offtopicu, wracamy do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Przepraszam że odświeżam, ale jest już prawie finalna wersja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 ej te screeny i opis wiele nie mówią i chyba nie ściągne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 ej te screeny i opis wiele nie mówią i chyba nie ściągne... Chcesz streszczenie?: W tej grze poruszamy się Anty-Virusem Kaspersky i niszczymy wirusy. Jest wiele urozmaiceń, między innymi - Ochrona. Jak napisałem w którymś tam poście - będzie tego kontynuacja. Możesz nie pobierać, ale zawsze zabawy każda gra daje (troszkę więcej lub troszkę mniej XD). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Komunikat: Nieprawidłowy adres strony Przepraszamy, strona o podanym adresie nie została odnaleziona. Prosimy sprawdzić poprawność adresu i spróbować ponownie. Polecamy również skorzystanie ze strony głównej portalu lub wyszukiwarki INTERIA.PL. tyle ze ściagania, przynajmnej umnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 @UP Wiem wiem, już naprawione Zapraszam do oceniania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
copoconaco Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nie jest to tak tragiczne jak zlap trójkaty czy inne w tym stylu. No i ma jakas fabule, a nie: "poszedles po kechup i sfajczyla ci sie zapiekanka..." Najbardziej szwankuje strzelanie, pocisk nie leci dokladnie w kierunku czubka kursora więc precyzyjne trafienie wymaga wstrzelania sie i zmarnowania energii. Tła, brrrr musze patrzec na okna windowsa codziennie (ale przynajmniej u mnie nie sa pomazane w paintcie), w grze wolal bym tego uniknac Zrobil bys cos z mnozacymi sie virusami bo po chwili jest ich tyle lekko za duzo. 3/5 gwiazdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Ok, zacznę to sobie zapisywać. No faktycznie - gdy zajmiemy się czymś innym niż zniszczenie Adwera lub Rokita, może być nie łatwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shockah Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Gra nie jest zła. 3.5/5 przy czym dam 4 za oryginalną fabułę. PS: Jak się "odłącza" od MKSa? PS 2: Konkurs kto zrobi lepszą grę o tej tematyce? :D Jak coś to ja rezerwuję Pandę Antivirusa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zamykam! Zaraz będzie można pobrać Full Versie w 'Gotowe gry i programy" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi