I am Lord Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Mieliście taki krzywy błąd he :lol: he :lol: he :lol: he bond Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Chmmmm...interesujące. XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Czyli innymi słowy "To okno możesz już wypie******-nie będzie potrzebne" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Dwa razy to sie zdarzyło. Ten explorer nie ma doskonałego tłumaczenia jak sobie myślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ciekawe co na to spyro? Czy nadal będzie mówił, że Microsoft jest the best :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Wiesz, coś nie chce mi się wierzyć ;). Takie coś możesz zrobić np. JS. Przykładowy przykład. A w jakich okolicznościach takie coś ci się zrobiło? Bo raczej sam z siebie komunikat nie wyskoczył xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 A skąd jesteś pewien, że to Internet Explorer? Spakuj te pliki co tam masz i udostępnij nam. Jak okaże się to wina strony www, która za pomocą javascriptu pokazuje taki komunikat, to Cię wyśmiejemy. :] Oj Black, mogę skasować twojego posta? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 plik.html <body onload="alert('To okno możesz już nie będzie potrzebne.');"></body> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 to mi wyskoczyło gdy miałem problemy z netem podłączanym przez routera. Wtedy kiedu to się stało kliknąłem jakiś link na dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 widocznie ziomek masz piracką wersje windowsa :D :D :P od analfabetów kupiłeś na stadione w warszawie od bułgarów za 7,30 zł + opakowanie gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Myśle że coś w tym linku było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Nie wierzcie mu ! To podpucha ! Internet Explorer po prostu NIE MOŻE mieć błędów ! To NIEMOŻLIWE ! AAAA ! :P I jedziemy ludzi którzy kupują na stadionie bełchatów crackowane pirackie wersje Windowsa® od skinów ! Yeah ! Aha, i Microsoft®© jest the best ;ppp :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Nie wierzcie mu ! To podpucha ! Internet Explorer po prostu NIE MOŻE mieć błędów ! To NIEMOŻLIWE ! AAAA ! :P I jedziemy ludzi którzy kupują na stadionie bełchatów crackowane pirackie wersje Windowsa® od skinów ! Yeah ! Aha, i Microsoft®© jest the best ;ppp :D Nie stadionie Bełchatów, tylko na stadionie od Bułgarów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Możesz se niewieżyć ale to mi wyskoczyło i koniec. Chciałem wam tylko to pokazać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Możesz se niewieżyć ale to mi wyskoczyło i koniec. Chciałem wam tylko to pokazać. A możesz przekopiować zawartość tego pliku tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am Lord Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Usuwałem to bo nie wiedziałem co to jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi