Raptile Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 czy potrafi ktos maskowac swoje IP? nie ukryc tylko maskowac (zmienic je) jak to codzien? dlaczego? przeciez wiem jakie mam ip i jes sobie codziennei testuje i sprawdzam i nic sie niezmienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad-GM Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Jeśli masz Neostradę to co dzień zmienia się IP :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Co z problem? :blink: Bierzesz pierwsze lepsze proxy i masz inne IP -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 zainteresuj się programem Steganos Internet Anonym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptile Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 gdzie moge zmienic moske moje ip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 gdzie moge zmienic moske moje ip? Wpisz w google proxy Kliknij w 1. link Przejrzyj zawartość tej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Albo skorzystaj z JAP Annoycing (czy jakoś tak :P) - to maskuje twoje ip i obecność w sieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Wypróbuj Hide IP Platinum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi