margarina Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Ludaplexio gra 4 częściowa - link do downloadu http://up-file.com/download/1a666b310205/Ludaplexio.rar.html proszę ściągajcie komentujcie grę zwracajcie uwagę Sterowanie: strzałkami EDIT wspominacie o GMClanowym uploadzie jaki jest adres?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Jak dasz na GMClanowy upload to pobiorę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Ludaplexio gra 4 częściowa - link do downloadu http://up-file.com/download/1a666b310205/Ludaplexio.rar.html proszę ściągajcie komentujcie grę zwracajcie uwagę Sterowanie: strzałkami A gdzie szablon dodawania gier? Lepiej to popraw zanim warn poleci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Wow odczytajcie plik ";logiczna" :P a tem jego projekt :P A tak pozatym to fajna gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 2/10 (+1 za pierwszą grę) Minusy: - w archiwum jest plik gb1 - mogę sobie przerobić grę - brzydka - nudna - nie ma dźwięków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 2 (jeden punkt więcej bo to twoja pierwsza gra): + brak; - kolejna przeróbka przykładu; - postać nie jest animowana; - to logo takie fuj; - brak dźwięków; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margarina Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 dziękuje za uwagi zastosuje je na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Wejdź na gmclan.org i kliknij w ikonę uploadera. Abyś mógł wgrywać pliki, musisz założyć swój folder... Gra: 2/10 (w tym 1 za pierwszą grę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 2-/10 + za pierwsza grę -okropne AI(duszki co chwile wcinają sie w ściany) -wcinają sie wiec zasłaniają punkty do zdobycia,wiec nie da się prześć gry -nie mam czasu dalej wymieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margarina Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 dziękuje za uwagi zastosuje je na przyszłość ta tylko nie mogę zuploadować bo mi nie idzie jakiś błąd jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 2/10 (+1 za pierwszą grę) Minusy: - w archiwum jest plik gb1 - mogę sobie przerobić grę - brzydka - nudna - nie ma dźwięków. Co to tego przerobić gre to sie zgadzam z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Eee cienkie, proste, przykładowate i mało oryginalne...3/10 tylko dlatego żeby moja ocena się tu wyróżniała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Te duszki się zacinają bo złego klocka zrobiłeś(przydał się ten plik .1gb) Można też użyć skryptu na dyrekcje jest w pacmanie, albo jest taki lib w libbuilderze(poszukaj jak masz) Ocena: Grafika: 3,5(ten bagrołnd może być) Grywalność: 1,5 Ogółem: 3,3 za twoją grę number one :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi