Sylwester Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witam mam problem...zrobiłem mpc-tke na game makerze...i teraz mam do was proste pytanie: jak zrobić by po naciśnięciu klawisza SHIFT zaczęlo nagrywać dzwięki które są puszczane,a gdy znowu nacisne SHIFT to kończy nagrywanie i pozwala zapisać to w dowolnym formacie na kompie. jak by ktoś był chętny pomocy to niech napisze tu lub na gg: 9379364 lub 8636234 z gory dziekuje. Zła nazwa tematu. WARN Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 gm raczej nie ma takich opcji. Jak już to musiał być użyć jakiegoś dll-a rejestrującego dźwięk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 gdzie takiego znajde? pls o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi