Michmis Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Otóż rozpoczęłem projekt gry... i problem w tym, że mam pewne problemy, żeby stworzyć - dobry inventory bar i dobry system prowadzenia dialogów. Chętnie zawiąże współpracę, jakoś bardzo zielony nie jestem- opracowany mam system poruszania się i strzelania (moim zdaniem dość ciekawy). Potrzebuje zaufanych osób, którym mogę powierzyć moje cudeńko :(!! Zła nazwa tematu. Warn. Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Może wytłumacz konkretnie o jaki system inventory Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michmis Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Kurcze, potrzebuje osoby godnej zaufania żeby najlepiej przesłać projekt bo długo by tłumaczyć. Proszę pisać na gg: 1084215 lub michmis@o2.pl bo bardzo mi zależy na kontynuowaniu tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 hmm... ja bym mógł pomóc bo mam potrzebe programowania a nie bardzo mam nad czym pracować ;) PS: Tym bardziej ze lubie advance wars Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michmis Opublikowano 16 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Z advance wars to pozostaną jedynie sprite'y niektóre... ale podałem namiary, najlepiej jakbyś napisał na gg a mailem byśmy przesyłali pliki. Pozdrawiam, tchnęłeś nadzieję w ten projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michmis Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Oj, już nic, pomyliły mi się osoby... czy ktoś jeszcze nawiaże współpracę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 no widziałem gre i... troche mnie niepokoi pisanie silnika na tym xD jest maly balagan, nie jest zle ale 8 spritow roznych do kazdej pozy...eee xD. No popatrze na to jeszcze i pomyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michmis Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Ogolnie chodzi tylko o inventory, reszta poki co jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi