Szymek Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Czy istnieje może jakiś silnik do gry w stylu the crims?? Jak tak to dajcie linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 silnik raczej nie , raczej skrypt :) napewno istnieje wkońcu dowód na to daje nam sama gra :P , ale to już wyższa szkoła jazdy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Ale oni chyba sami pisali na swoje potrzeby, a ja się pytam o taki darmowy do ściągnięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Vallheru i Gamers-Fusion :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Nie ma takich silników na sieci. Prędzej znajdziesz jakieś proste i słabe systemy RPG, które są już na tysiącach nieodwiedzanych gier, niż jakiś porządny skrypt. Napisz samemu, albo nie będziesz mieć, proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 a jaki chcesz ten silmik to Ci napisza bo jestem najeb... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Co? Mów za siebie p-ter i powiedz ile ty masz lat żeby się tak ciągle upijać :/. Hmhm, teoretycznie dałoby się to coś napisać w miarę prosto, ale bardziej zaawansowane techniki czyli np. automatyczna produkcja czegoś tam co parę sekund to już muszą być specjalne programy serwera. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Co? Mów za siebie p-ter i powiedz ile ty masz lat żeby się tak ciągle upijać :/. Hmhm, teoretycznie dałoby się to coś napisać w miarę prosto, ale bardziej zaawansowane techniki czyli np. automatyczna produkcja czegoś tam co parę sekund to już muszą być specjalne programy serwera. :] jak tam dziadek bohomaz kocham to i Pmek doszedł do Ciebie nie wiem kaj biłem a lat mam 12 he he :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 jak tam dziadek bohomaz wkur... ze jestem najeb... kocham to i Pmek doszedł do Ciebie bo byłe nakur.. że nie wiem kaj biłem a lat mam 22 dla wyrozumiałych pozdro (propaganja) :) gdybyś był narąbany tak jak to by wynikało z twoich postów to nie był byś w stanie w ikonkę od przeglądarki trafić myszką, a co dopiero cenzurę zrobić na brzydkich wyrazach. Moim zdanie probujesz coś komuś udowodnić, popisać się lub zaistnieć. Chcesz się popisać to stwórz jakąś fajną grę a nie piszesz jakieś bezsensowne posty przy których siedzę 5 min starając się odczytać co ty napisałeś. :blink: <_< Edit: Jak na 22 letniego faceta to co robisz to głupota, zachowujesz się jak małoletni gówniarz, niedojrzałe dziecko. Nawalasz się i wchodzisz na forum aby się tym pochwalić <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Edit: Jak na 12 letniego faceta to co robisz to głupota, zachowujesz się jak małoletni gówniarz, niedojrzałe dziecko. Nawalasz się i wchodzisz na forum aby się tym pochwalić <_< gów... mnie obchodzi co kto o mnie mysli depresja a co ja tu truje ciężko jest w życiu psychika pada, żałuje że pier... te głupoty komus!!! :( EDIT: dzisiaj sam się z tego śmieje co pisałem, musze sobie wymyślic jakieś trudne hasło żeby na bani mieć problem z jego wbiciem...żeby nie wchodzić tutaj :) (co za baran ze mnie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Jak się uwielbiasz nawalać i pisac jakieś głupie posty to załóż sobie konto na epie i pisz na tamtym forum, albo wejdź na czata a nie zawalasz nam forum postami których i tak nikt nie może zrozumieć. Szymek prosi o silnik a ty tu nam piszesz jak to ty się lubisz "najeb...". Jak już sie chcesz pochwalić swoimi osiągnięciami w "najeb..." to rób to chociaż w schutboxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Hmhm, teoretycznie dałoby się to coś napisać w miarę prosto, ale bardziej zaawansowane techniki czyli np. automatyczna produkcja czegoś tam co parę sekund to już muszą być specjalne programy serwera. :] E tam, JavaScript powinien wystarczyć ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 P-ter, idź ze swoimi niedojrzałymi tekstami na inne fora. Trzymajcie się tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 P-ter, idź ze swoimi niedojrzałymi tekstami na inne fora. Trzymajcie się tematu. Tak, teraz to mi bardzo miłego PM'a wysłał. Twoje rady rządzą niepodzielnie. Black, nie wystarczy sam javascript. Jakby to było to zdolna osoba w parę sekund wyprodukuje 100x więcej surowców niż zwykli. No i jak ma sie produkować kiedy np. gracza nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Wystarczy troche Ajaxu + cron . I nic więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi