Szymek Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Założyłem własne radio :D .Teraz poszukuje słuchaczy. Chcesz posłuchać? 1.Zainstaluj jet audio 2.Kliknij tutaj czynna zawsze ok. 6.15-22.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Nom... A co gracie...?? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 hip-hop i techno. Aktualnie odchodze od kompa więc niema mnie przy programie muza sama leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 hip-hop i techno Czyli 2 rodzaje muzyki których nie cierpię x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Chłeps, techo nie lubuję, chociaż taki dobry amerykański hip-hop i rap to nawet może być xD (niestety polski suxxx... ;/) Ja na razie ściągam tego jet audio... A nie da się przez Winampa albo WMP ?? Bo znów wyjdę na zdrajcę Microsoftu® xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 ee techniawek nie lubie, hip-hop bardzo bardzo wybiórczo więc chyba nie zostanę tym razem słuchaczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Chyba, że zrobimy zrzutkę, żeby autor zmienił tylko techno na jakieś Classical Music xD ("takie lubię, w takim gustuję" ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Jak będzie odpowiednia grupa do jakiegoś stylu muzy to przeznaczę może jakieś okresy czasowe na takową muze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Fajnie... ;] I na żywo będą grali xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Niech sam śpiewa.. przynajmniej coś oryginalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Hip-hop i techno nie cierpię, nienawidzę, nie znoszę, tak więc waszym słuchaczem nie zostanę ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 jak podrzuciłbym Ci moje niby techno i jakieś bity rapowe to puściłbys? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 No mógłbyś mi podrzucić :thumbsup: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Nie macie nic lepszego do roboty niż zakładanie radia? :] Tylko techno mnie tak interesuje, Hip-Hop sux. Przynajmniej polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 To uruchamiaj akurat techno właśnie puszczam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 A wogóle moglibyście sprawdzić czy działa ?? Bo wydaje mi się że chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Jak kilkam link to jest napisane "The page cannot be found"... Coś chyba nie tak ;/ Weź zabocz na jakimś ludzkim servie a nie na lokalnym i zmień porty... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Raczej nie gustuje w techno ani w hip-hopie (chociarz staram sie zbytnio nie szufladkowac). Moze dalbys jakies wyznaczone godziny na audycje rockowe, wtedy byloby milo :] . Ale to twoje radio i masz prawo puszczac w nim to co chcesz. Mimo wszystko powodzenia Ci zycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Techno suxxx, zresztą hip-hop też (chociaż niektóre utwory warto posłuchać). Mimo to wątpię, bym stał się Waszym słuchaczem... BTW.Może by tak założyć death/speed/trash/black/ballads/heavy kącik (czyli METAL CORNER) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Już działa bo komp mi się wyłączył jak niebyło prądu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Mam takie samo zdanie co Black i Marmot. Lepiej by już było, gdybyś grał nawet muzykę pop ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Aha, i czasem też Nazi Rock (czaem lubię posłuchać, mój tata też, ouj...) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 możesz puścić nawet hymn Niemiec, byleby to radio było ku twojej uciesze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Nadal nie działa to radio :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Poprostu jest wyłączone bo nikt nie słucha. Już działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 A tak offtopowo. Jak wogóle Szymek zrobiłeś to radio. Zawsze chciałem mieć własne, ale jakoś jeden kurs który czytałem nie działał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 miki77: Ok ale pod warunkiem że wypróbujesz moje bo chce zobaczyć czy działa jak będziesz na radiu to napisz pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi_2004 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Szymek ja też bym słuchał twojego jak byś mi na PW wysłał jakiś szybki kursik. Błagam zrób to dla mnie, próbowałem coś z Winapem ale nic nie dzałało. Pomóż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 miki77: Ok ale pod warunkiem że wypróbujesz moje bo chce zobaczyć czy działa jak będziesz na radiu to napisz pw. Ok. Już pobieram to JetAudio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymi_2004 Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 W takim razie ja tyż :). Szymek sprawdź koniecznie skrzynkę, napisałem do ciebie. Pozdro dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi