Grela Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Zapraszam wkrótce na moje forum o GM'ie Przyznam się bez bicia, że skorzystam z Invision Power Board i mam już inne forum o Gmie. Następuje właśnie nabór do administratorow(ma być ja, Shylios i...moja dziewczyna) Chyba że Shylios nie będzie chciał to kogoś innego. Moje forum wejdzcie i zalogujcie się:):):) Pozdro Edit: Ekhem, co to znaczy "chicken"??:(:(:( :: crying :: EEE to pierwsze forum ale z IPB bbedzie i jak szybko przenies ten temat bo niechce zarobic warna:) Jescze Edit: Już nie trzeba bo przeniesione:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 13 Marca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Po pierwsze phpBB to nie IPB (różnica jest kolosalna), po drugie jest dział - Valhalla. Masz szczęście, że mam dobry humor, bo by był warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Boże... fora.pl, 2 działy bez ładu i składu, dlaczego ten temat nie leży pogniły w vallhali? EDIT: Łoj, gnysek rox :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Punkt 2 regulaminu. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi