Jedi_Master2 Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Jest to przykład gierki samolotwej. Raj dla każdego początkującego! Właściwie gotwa gra. Pobierz Przykład robilem po to by wykorzystać możliwości i uproszczenia gma 7. Niestety nie ma jeszcze możliwości wrzucania na tutejszy upload plików gmk więc przykład wrzuciłem na gigasize P.S poprawiłem go trochę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Co w tym trudnego, po zatym w gm7 są takie przykłady :/ Edit: nie mogłeś wsadzić go do zipa albo rara było by szybciej :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 jest tylko 1945, ale ja pokazuję, że da sie w prostrzy spsób zrobić takową gre :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 10 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Prostszy ale mnie wydajniejszy i efektowny :P porównaj sam ruch tych samolotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 a ruch samolotu to mozna łatwo dodać! To jest tylko przykład. Jak chcesz by samolot się przekręcał przy skręcaniu to grafike muszisz zrobic sam. Nie ma bata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi