Elvis Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Mam plik php otwieram go a tam dużo plików jak go wgrać na strone www?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Nie wiem o co chodzi, ale do wgrywania polecam FileZilla, albo Total Commander'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Kurde nie piszcie "Że nie umiem" Tylko konkretna odpowiedz :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 A kto napisał, że nie umiesz ?? A to pytanie to jedno z najprostszych o PHP... Jak wgrać pliki PHP, chłeps... :D To jest napisane w byle jakim pierwszym lepszym poradniku tworzenia stron na PHP... No, w sumie strony tylko się tworzy na PHP albo HTML... Ale co do tej kwestii to już był temacik, nie da się znać PHP bez HTML i odwrotnie... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Ale wytłumacz jeszcze raz o co ci chodzi. Otwierasz plik php i w nim jest pełno plików php O_O ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Mam plik php otwieram go a tam dużo plików jak go wgrać na strone www?? O lol xD. Jakieś nowe definicje ( plik w pliku) o_0. Wgrywasz odpowiednim programem który obsługuje protokół ftp. Pozdro, Iv!n. :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Mam plik php otwieram go a tam dużo plików jak go wgrać na strone www?? Pomijając to kuriozum, że w pliku php są inne pliki, odpowiem ci na to pytanie. Ściągasz program typu FileZilla, wklepujesz adres serwera FTP (! ważne), usera i hasło, i wrzucasz do odpowiedniego katalogu na serwie plik php. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 8 Marca 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 w skrócie - plik *.php wgrywasz tak samo jak *.html, *.txt, *.jpg, *.gif czy *.dupa ... dla serwera nie ma to większego znaczenia :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Dziękuje za informacje ale mi chodzi oto że wgrałem pliki przez fillezilla ale włączam moją strone i pisze "brak pliku index.html" :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Bo może go tam nie ma? (BTW. Kiedy nie ma pliku index to serwer pokazuje listę plików w katalogu. Jeśli nie chcesz listy wystarczy wsadzić pusty index.html/.htm/.php i powinno się uspokoić) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Ok już działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi