Snake Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Siema ! Stworzyłem taką oto muzykę i proszę was (jeśli możecie) o ocene :) LINK: Oh Yeah !: http://www.sgames.ovh.org/infusions/pro_do...id=4&did=22 NoName (Nadal niedokończone): http://www.sgames.ovh.org/download/DJ_SnakeR_Noname.mp3 Club boom (M Doubleyou - Big Bada Boom rmx): http://www.sgames.ovh.org/infusions/pro_do...id=4&did=24 TwoToo: http://www.sgames.ovh.org/infusions/pro_do...id=4&did=26 Niestety jest to techno (wiem że większość z was go nielubi) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Nawet niezłe... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Thxxx :) Czy jest jeszcze w GMClanie kolejny taki miły entuzjasta muzyki ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Chyba nawet to na mp3 wrzucę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Ja szczerze nienawidzę techno (w takim stopniu, jak spyro nienawidzi starych komputerów xD ) Jednak oceniam muzykę z punktu widzenia "całkowitego obojniaka" :P Bardzo czyste brzmienie, ogólnie good, very good PS. Moja muzyka... Adster-Trashway Robiona w czymś dużo poważniejszym niż jakiś eJay. Gatunek: beat-drum-rock(?) ;) Będzie ją można usłyszeć w grze Deadhunta, ale nie dostał tej muzyki "na wyłączność" do swojej gry, więc ściągnąć i posłuchać możecie ;) EDIT:Chyba się Snake nie obrazisz, że w Twoim temacie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Fleee... jestem jakiś taki obrzydzony... Text aqurat xD (To jak swego czasu testowałem se tibie i jakiś koleś to powiedział, kiedy mu zabiłem takiego zielonego stworka... Chyba beholdera x]) Osobiście też nie lubię zbytnio takiej rypaniny bez treści, już rap jest lepszy ;) Początek trochę mnie zniechęcił, ale przewinąłem dalej i było nawet fajne... :D Masz talent synu, postaraj się go wykorzystać ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Spyro@-który "synu" ma talent-ja, czy Snake (przypuszczam, że Snake, bo to jego temat) :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 sorki za post nie dotyczący tematu ale, Spyro jak przeczytałem twoją sygne to się powstrzymać nie mogłem od komentarza :thumbsup: super xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Snake jakiego programu używasz do tworzenia muzyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Fruity Loops Studio (wersja 6) :) Zaraz przesłucham beata należącego do adstera ;) A co do ocen to dzieki all :) moze zajme sie tworzeniem muzyki a nie gier hehe albo polacze to w jednosc hehe EDIT: Adster twoj utworek jest zdecydowanie nie w moim stylu :P Metalowcu :P Dla mnie Clubb techno house dance i trance roxx hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Yeah, Club Dance rox... :P @adster: A który z was pierwszy by się przyznał, że jest moim synem ?? xD Tak szczerze to mówiłem do snake'a, ale ty też masz niezły talent... Potrafiłbyś zrobić coś na prawdę super, ale tamta twoja muzyczka to była bardzo monotonna :D @Marek S.: Ktoś musiał to w końcu napisać, no nie ? xDDD @Edit down: Uoj tak, chociaż myślę, że za parę innych rzeczy też mógłbym dostać... Już raz za głupawy post dostałem... ;/ Za co do dziś ubolewam ;( Będę się starać xD Ale sądzę, że w tego typu sygnie to nie tylko ja się podszywałem za admina - było paru innych :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Tylko spyro uważaj żebys naprawdę warna nie dostał za podszywanie się pod moderatorów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Przyjemny kawałek, niestety strasznie monotonny, nawet jezeli mowimy o techno. W muzyce klubowej ostatnio popularne sa dluzsze wstawki textowe, najczesciej damski wokal, łądnie wkomponowane w rytm, min jak w utworze Juicy Open Oziego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Pamiętaj... to mój pierwszy kawałek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 W muzyce klubowej ostatnio popularne sa dluzsze wstawki textowe, najczesciej damski wokal, łądnie wkomponowane w rytm, min jak w utworze Juicy Open Oziego. Nie "obracam się" w tym środowisku, ale mimo to nie zgodzę się z Twoim zdaniem. Coraz częściej słyszę na różnych Vivach i MTV rozmaite "piskania biegających szczurków", "stękania gadających ust" jeżeli puszczają na tych stacjach TV jakąś muzykę klubową. Jednak MTV to shit jakich mało, więc... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Piter Bania Squad aka Qrwakozak jakby ktoś nie wiedział ja też kiedyś zrobiłem naje... niby techno link http://www.sendspace.com/file/033i55 a tak w ogole robie teledyski kumplom, animacje,gry ( projekt na podstawie snów gierka) SNY robie bity w klimacie gangsta rapu, west coast, g-funk... programy FL,MM, Magix Movie Maker, za niedługo dam adres bloga 100% qrewstwa... TECHNO ZROBIŁEŚ DOBRE OCEŃ MOJE :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Jest nawet dobre moze byc (pasuje do wsadzenia w jakas gre ale bez sampli: Bania Squad :P) klimacik trance'owy hehe 7/10 :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Stworzyłem kolejny mix do oceny (jeśli możecie ;P) Club boom (M Doubleyou - Big Bada Boom rmx): http://www.sgames.ovh.org/infusions/pro_do...id=4&did=24 PSX. Pierwszy post zaktualizowany :P PS2. Przepraszam za doublepost :) PS3. Niewiem jak moja muza brzmi w głośnikach - Mam tylko słuchawki :D (mogłem źle filtry nałożyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 NoName - może być, tylko jak się te dwa różne głosy w połowie miksują to takie gó*** wychodzi :/ Remix - też dobry, ale ten wstęp taki smętny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 hihi a co powiecie o tym ? http://www.gmclan.org/up652_8_Dj_Dax___Alive_Remix.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 bardzo fajne :) DJ Dax to ty ? :D Czy nazwa taka sama :) nigdy tego nie słyszałem spodobało mi się :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 tak to ja ;) to jest na podstawie crazy frog'a ^_^ :) jeśli chcesz mam jeszcze rmx tej piosenki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Cool naprawdę cool. Extra muza. Jak możesz to daj rmx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 http://www.gmclan.org/up652_8_Dj_Dax___Ali...nal_remix_.html proszę :) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 oryginał też przyzwoity :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 do snaka-techno tylko robisz... wszystkie spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Trochę późno to daje ale zapomniałem o tym temacie xD Stworzona powyżej miesiąc (albo nawet dwa ? :D) temu moja nowa muzyka: TwoToo: http://www.sgames.ovh.org/infusions/pro_do...id=4&did=26 ;) ---------------- Now playing on Winamp: booty music - buckwheat boyz - peanut butter jelly time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Adster - o czym myślałeś, kiedy nazwałeś to twoje metalem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Nie metalem. Nie wiem, co to jest. Jakiś beat-metal/rock/alt? xD W każdym razie jest to co najwyżej takie sobie. ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Z tego co słyszałem składa się z dziwnej perkusji i powtarzanego co 5 sekund akordu :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi