ZiOmAlEk Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 siemka niewiecie jak zrobić room który jest niepokolejy ułożony to znaczy bo zawsze trzeba mnieć wszystko po koleji i dlatego chcę naprzykład jak zrobię grę to mi się nieodpowiedni rom wgrywa pomósz cie nr gg 4133216 (zawsze jestem niewidoczny) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Może chodzi Ci klocek "Go to a different room" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Hmm... Proponuję użyć klocka "go to a different room" ... Heh... zaawansowane pytanie, nie ma co :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 A może wystarczy pozamieniać miejscami te roomy, i wtedy ni trza usuwać go to next room... PS: Nie trzeba zawsze mieć po kolei... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 a nie może być room_goto(odpowiedni room) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Powtarzam po raz kolejny: ROM to jest Cygan! :] Patrzta co piszesz, jeden z drugim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Tak ? A ja myslałem, że to pamięć tylko do odczytu xD Tzn. stała, programowalna, taka co sie ma na dysku, te pliki, co je klikasz, jak np. chcesz zagrać w tibie albo Almore :P Nie mylić z RAM-em ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi