Nicolas Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Mógłby ktoś Powiedzieć jak tą linę zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Może zrób tak żeby obiekt się powtarzał aż zderzy się z solid. Ten obiekt to lina. Później dajesz żeby za pomocą strzałek człowiek przesuwał się na linie skracając ją przy tym. Ustawiasz grawitację i jak postać opada, tworzy kolejne obiekty lina. Obiekt lina powinien mieć długość 16x16. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 10 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 ale ja mam zrobiony skok i jak ktoś mógłby przykład zrobić to by było fajnie jak by zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeWuO Opublikowano 10 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 To się zdecyduj. Ma Ci ktoś powiedzieć jak to zrobić czy ma Ci to zrobić? I nie denerwuj się bo Ci ciśnienie skoczy =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 10 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Może ktoś powiedzieć i zrobić, ale dużo lepiej zrobić czyli żeby nie było wątpliwości zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 10 Czerwca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2004 Tak, już widzę jak się wszyscy pchają, żeby zrobić ten przykład... :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 11 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 Domyślałem się więc jak ktoś jednak miał by czas to niech chociaż spróbuje wytłumaczyć to na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 11 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 Wiesz ja może bym ci zrobił gdybym chciał :-) Ale zbyt dużo mi nie mówi linka jak w Liero czy W Wormsach :-/ Gościu ja w to nie gram, i tym bardziej zasuwasz mi tu o jakiś linkach :-/ NC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 11 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2004 Tak jak pajęczyna w spidermani'e można się bujać, wejść po niej do góry przelecieć nad przepaścią...etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Dodałem dla Ciebie nowy przykład, który może okazać się pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 16 Czerwca 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Uprzedze jego pytanie: A jak sie rozbujac? Pozatym musisz jeszcze napisac newsa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choosen Opublikowano 16 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Właśnie nie byłem pewien czy jest sens dodawać newsa za każdym razem kiedy dojdzie coś nowego.. no ale skoro sam guru każe... :smile3: Rozbujać się nie da.. to tylko przykład :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 16 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2004 Tanx Choosen za przykład. Temat można zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi