gumex Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Przykład strzelania maszynowego bez użycia celownika z płynnym obrotem 360. https://gmclan.org/up1829_3_strzelanie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Złe originy, postać krzywo się obraca. Zresztą takie coś to 5 minut roboty. Nie postarałeś się :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 Aa tam, dla mnie to 3 minuty xD Ale i tak gratz za przykład i dobre chęci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 To jest mój pierwszy przykład.Więc prosze o wyrozumiałośc :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Niom mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 A gdzie chodzenie do tyłu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 To jest mój pierwszy przykład.Więc prosze o wyrozumiałośc :] . Przykład ma pomagać a nie być pierwszy. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Najlepszy przykład to to nie jest, ale pewnie newbie się przyda... płynnym obrotem 360. Może i płynnie się obraca, ale jakoś tak krzywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi