miki77 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Na początku chciałbym wyjaśnić dlaczego zamieściłem ten temat w tym dziale. To dlatego, że gra którą stworzyłem ma 300 mb (jako instalka, jako zwykły folder ma 600mb) i dlatego jej jeszcze nie zamieściłem :crying: . Na razie chcę więc wszystkich zapoznać z grą: TYTUŁ: DB FB MUGEN 2 GATUNEK: bijatyka OPIS: Bijatyka jak bijatyka. Chodzi oto żeby zabić przeciwnika. DOWNLOAD: Narazie brak AUTORZY: PROGRAMOWANIE: miki77 FABUŁA: eee... brak GRAFIKA: miki77, bprulez i net MUZYKA: różni wykonawcy i różne piosenki SCREENY ZNAJDZIECIE TU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Faktycznie, sporo ta twoja gra wazy. Ale chyba gdzies w sieci widzialem serwisy ktore udostepniaja nawet 1GB miejsca na swoich serwerach. sprawdz te linki :http://www.gmresource.jassinc.com/hosting.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Czemu tyle waży? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Bo same modele postaci ważą 450mb xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Mnie zastanawia - w czym to robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Mnie zastanawia - w czym to robiłeś? Zdradzę ci, że nie w GMie B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 świetna replika mugena 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 świetna replika mugena 2 Ja bym to nazwał remake :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 a ja bym to nazwał plagiat ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 A tak w ogóle to nie jest remake tylko gra stworzona na darmowym silniku o nazwie M.U.G.E.N więc nie ma pretekstu, że to plagiat ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 100% grafik widziałem już w "oryginalnym" DB Mugenie 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Nie możliwe. To są zupełnie nowe grafiki! Słyszałeś kiedyś o Bardocku? W Mugenie 2 nie ma jego postaci :P EDIT: LittleFish, a oglądałeś w ogóle screeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 jakto nie ma -_- jak np ten ssj4 Songo co tam jest jest w mugenie 2 wiem bo akurat gram. Wogóle Bardrock jest w DB2 mugen, wystarczyło se ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Wogóle Bardrock jest w DB2 mugen, wystarczyło se ściągnąć. Mi chodzi o twórcę postaci Bardock, a nie o postać o tej nazwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 a to jest 3d czy tak jak street fighter? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Są 4 postacie 3d , a reszta (około 150) jest 2d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Tez jestem za tym ze to sa sciagniete postacie z mugena. Na jednym screenie widac jak Songo dokladnie tak samo wyglada i tak samo stoi (czyli pewnie tez rusza)... A ze tak powiem 300 mb za chiny mi sie sciagac nie bedzie chcialo ;) Poza tym nie lubie bijatyk :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Napisałem przecież w opisie, że nie które są z neta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 eeh i po co komuś 2 razy to samo ? juz wole ściągnąć zwykłego mugena który ma o wiele mniej mb :D ile czasu robiles ta gre :blink: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Coś mi tu brzydko pachnie <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 to jest po po protstu mugen + pare postaci :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 ile czasu robiles ta gre :blink: ? Pół roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Bez przerwy? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 http://www.samouczek.ovh.org/strony/100.html - ciekawe FAQ poświęcone 'silnikowi do tworzenia bijatyk'. Czy twoja gra, nie powstała czasem dzięki niemu? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Zgadłeś Black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Cóż. Mogę nazwać to "ćwierć-plagiatem" ? Jak jego nie słuchacie (a raczej czytacie) to uwierzcie mi, dobra ? Napisał: GRAFIKA:....... I Z NETA "net"-internet Proste? :P :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 A tak w ogóle to nie jest remake tylko gra stworzona na darmowym silniku o nazwie M.U.G.E.N więc nie ma pretekstu, że to plagiat smile2.gif wiesz ja też zrobiłem grę na ogólno dostępnym silniku do MMORPG i przerobiłem go na grę wojenną i dodałem do creditsów info o autorze a oni nazwali ją plagiatem... więc twoja gra to też plagiat DB M.U.G.E.N 2 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi