Borek Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 No a więc jest godzina 9:30 i jestem jak zwykle po nie przespanej nocy :( Cóż, najgroźniejsze bugi na 90% zostały wyeliminowane. Tutaj znajduje się lista zmian oraz poprawek: http://almora.gmclan.org/buglist.html No i należy ściągnąć całego klienta na nowo, ale spokojnie teraz .exe zajmuje 5 mega :) także kolejne updaty będą szybko szły :) Pozdrawiam i miłej zabawy :thumbsup: LINK: Almora - Online v0.52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 :D :P :) :bye1: Super :bye1: :) :P :D 9,5/10 :D PS:Byłem pierwszy w ocenie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Brawo Elvis - Ty to mas refleks stary :rolleyes: . He he - a znowu sobie powiedziałem, że dziś będę pracował. Dlatego mam nadzieję, że błędy nadal są i mnie wywali zanim przyrosnę do kompa ;). Oczywiście dam znać jak tylko znajdę coś dziwnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Connection failed cokolwiek bym nie robił. Zakładał postać na nowo, logował się na jednym serwerze, na drugim serwerze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ja też się nie mogę połączyć - ale jeszcze popróbuje. Serwery są na pewno online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 1 Marca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Spróbuj do mojego i napisz co się stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Okej podłączyłem się - może po prostu Almorę "wybił z rytmu" komunikat firewalla ;). Poza tym podoba mi się nowy power czarów, choć teraz Fireball jest mocno przegięty - 3 punkty many za czar niewiele słabszy od Raina (15 many) to chyba lekka przesada. Teraz mogę solować fireballami hell-spidery, a przed pachem nawet ich nie ruszałem. He he - coś czuję, że spędze nieco czasu przy tej wersji ;). Acha Borek - i pamiętaj format mp3 też jest płatny :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 :P :P :P :D Czemu format mp3 jest płatny????????????? Ja się połączyłem bez problemu :D :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeGee Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Bo Thompson chce sobie zarobić ;). Takie życie. Jeśli umieszczasz mp3 w gierce, to musisz zabulić 2500$ za licencję :(. A co do samej gry - mogę faktycznie stwierdzić, że buga "sound only" już nie ma. Grałem sobie ponad godzinkę i wszystko w jednym podejściu. Kupiłem sobie wszystkie najlepsze bajerki, wyczyściłem dungeon kilka razy i trochę się znudziłem ;). Niestety teraz trzeba dać Borkowi czas i czekać na wersję z szerszym obaszarem i nowymi potworkami. Tak czy inaczej - grało się oczywiście wspaniale. No i teraz biegając w Red Robe z świecącą laską, i naparzając potworki Fireballem, poczułem się jak na maga przystało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Kiedy biały pasek ładowania dochodzi do końca, nic się nie dzieje i gra się zawiesza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 teraz chyba stanę się nałogowym graczem skoro nie będę musiał resetować gry 7 razy na 1 lvl xD a muszę powiedzieć że gra strasznie mnie wciągnęła xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dicdix Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Gram 2 godziny na oficjalnym serwerze wbiłem 15 lvl :D i żadnegu debuga :D supeeer :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Mam dokładnie tą samą opinię co Pieter6 :) Ale coś z tym drugim serwerem się stało bo nagle mi gra zwolniła tempo (jak bullet time :P ) to chciałem zrobić reconnect ale potem jak się logowałem to wyskoczyło connection failed. A w statach serwera pisze że online- red error. Co to oznacza? EDIT: Ajajajaj czemu offline, a zaczęło mi dobrze iść :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 jezeli te bledy sa wyeliminowane to teraz tylko trade system poprawa pvp i nowe tereny stwory/ itemy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 normalnie mam dylemat czy pograć w almore czy w dark messiah might and magic, kurcze a myślałem że nic mnie nie odciągnie od dark messiaha :) Wieczorkiem spróbuję nabić jakiś lvl bo puki co z lvl 3 nie za bardzo moge poszaleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Kiedy serwer będzie online? W jakich godzinach jest włączony? Pograłbym se... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 może rozpowszechnisz serwer, tak, zeby kazdy mogl "tworzyc" almore :)? ja np. moglbym dostarczyc serw. 24/7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Oto odpowiedź Borka na twoje pytanie: Dlaczego? bo to tak jak pożyczyć komuś rower z przebitymi dętkami... Ta gra jest w wielkiej fazie naprawiania bugów, po co mam każdemu rozdawać serwery? będzie przez to tylko więcej pytań. Dopracuje jedną wersję, a później się pomyśli, po drugie wszędzie będą nOOby, które grają na swój sposób, nawet na prywatnych serwerach, a jeżeli wyselekcjonujesz bardzo dokładnie, to nie będziesz miał z kim grać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 LittleFish, mówisz poważnie? przydałby się teraz serwerek taki chociaż do testów :) Dlaczego? bo to tak jak pożyczyć komuś rower z przebitymi dętkami... Ta gra jest w wielkiej fazie naprawiania bugów, po co mam każdemu rozdawać serwery? będzie przez to tylko więcej pytań. Dopracuje jedną wersję, a później się pomyśli, po drugie wszędzie będą nOOby, które grają na swój sposób, nawet na prywatnych serwerach, a jeżeli wyselekcjonujesz bardzo dokładnie, to nie będziesz miał z kim grać :/ Tylko, że teraz nie ma jużtylu błędów, przede wszystkim ( only sound ) bug wyeliminowany :) Little, a jakie to jest łącze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 od wczoraj 12mb/7mb upload; 100gb bandłiczu (tygodniowo) almora Online Status: (Thursday, 01 March 2007, 16:33:01) 83.17.239.227 -> OFFLINE 217.153.5.70 -> OFFLINE almora Offline gra tak sie powinna nazywac. btw ingame powinien byc stan serwerow :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Fajnie by bylo - serwer 24/7 obys sie zdecydowal :D I przydaloby sie przeniesc postacie z servera Ranmusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Nie ma buga only sounds? To teraz już nic oprócz zeldy nie jest wstanie odciagnac mnie od kompa xD... a kur.... dzis wywiadówka -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Fish, a tak w ogole skad ty masz takiego uploada - 7Mb ? Nie znam takich prividerow co by tyle dawali :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 I przydaloby sie przeniesc postacie z servera Ranmusa Oooo tak. Bardzo. Popieram w 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Fish, a tak w ogole skad ty masz takiego uploada - 7Mb ? Nie znam takich prividerow co by tyle dawali :P Neostrada udostępnia coś ponad 15 mb w najlepszym pakiecie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 od wczoraj 12mb/7mb upload; 100gb bandłiczu (tygodniowo) uuuu no to Borek mozna sie zastanowic bo mala rybka mogla by uploadowac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Uraaaaaaa! Serwer Ranmusa online! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vemon Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Hehe niezły net to ja moge się chować nawet jak moge mieć w każdej chwili 10 mb/s ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Hmm to nieźle :) To chyba jakieś firmowe łącze? Cóż... musiałbym tylko dorzucić parę rzeczy do serwera i możemy próbować. Powiedz mi jeszcze jak wygląda sytuacja jak np. serwer padnie? Ma jakieś szanse na restart przez kogoś? Kurcze fajnie by było :) Sam by pograł od nowa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 A już myślałem, że se pogram... Grrr.... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi