Początkowy Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Mam prosbe. Czy ktorys z forowiczow moglby mi pomoc w zrobieniu strzelania z AK47 w mojej strzelance? Chce, aby nabuj lecial w srone kursora myszy. Pomozcie, please!!! :book: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 inicjowanie strzalu(np. spacja): (instance_create(x,y,pocisk)).direction = point_direction(x,y,mouse_x,mouse_y) w create pocisku speed=6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 [...]pomoc w zrobieniu strzelania z AK47 w mojej strzelance? EH troche dziwne ze wszyscy początkujący odrazu mówią dodatkowo jaka to broń z której bohater strzela... Jakby to jakas różnica w kodzie była. ;P A może czegoś ja nie wiem ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 EH troche dziwne ze wszyscy początkujący odrazu mówią dodatkowo jaka to broń z której bohater strzela... Jakby to jakas różnica w kodzie była. ;P A może czegoś ja nie wiem ? :D bo ak47 strzela seriami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 bo ak47 strzela seriami Tak jak każdy inny pistolet maszynowy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 28 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Tak jak każdy inny pistolet maszynowy :]Karabin maszynowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Napisz po ile mają byś serie to coś poradzimy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Nie chcę być niemiły, ale poszukaj w FAQ na tej stronie. :P Oczywiście nie wiem, czy o to Ci chodziło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi