cyberdog Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Witam wszystkich! To demo mojej najlepszej jak dotąd gry. http://www.gmclan.org/up1896_3_Skodi_i_Lawia.html Gatunek: PLATFORMOWA Dźwięki: GAME MAKER Grafika: CYBERDOG I INTERNET Fabuła: Skodi to mój piesek (w grze błękitny :P ), a Lawia to suka mojega brata ciotecznego. Więcej w pełnej wersji. Miłej gry! Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Jak to jest twoja najlepsza gra, to raczej nie będziesz wykwintnym programistą :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 No cóż, gdyby pisało u ciebie Advanced Member to byłbyś traktowany surowiej, ale dobrze wiem, że jest to jedna z twoich pierwszych gier, dlatego twierdze, że nie jest taka zła ;) Przydałaby się animacja sprite'ów przynajmniej w dwóch kierunkach i trochę ciekawsze tło, nie ma też menu. Jak to jest twoja najlepsza gra, to raczej nie będziesz wykwintnym programistą tongue2.gif A jak ty zaczynałeś mądralo :smartass: , od razu tworząc hity??!! Nie można tak kogoś przekreślać, na samym początku, bo tym samym go zniechęcasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ta gra ma tylko jeden plus. To że można sterować dwoma psami co pozwala na multiplayer na jednym kompie. Ocena : 2/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ha! Skodi i Lawia-przygoda w 2D! :) Menu dorobię w pełnej wersji. Kierunki postaci przeoczyłem-przyznaję się. Ale zmienię to! PS.: Dorobić trzeciego gracza?! Muchachacha! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 ta, 4 na pada, 5 na gameboy'a a 6 na PS? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 To jak masz takie ambitne plany to zrob taka gierke na 8 w ktorej sie zabija nawzajem lub jakos sie walczy miedzy soba na jednej planszy (oczywiscie plansz by bylo wiecej) widzianej od gory ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Nawet tła nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 O tle oczywiście też nie zapomniałem... Dangon, świetny pomysł! Zrobię w menu opcję turniej-wybieranie mapy, postaci itd. EDIT: Oto wersja 1.2! Dorobiłem animacje psiaków i tło. Platwormy są jakby w powietrzu, ale o to właśnie chodzi! Pobierajcie tu: http://www.gmclan.org/up1896_3_skodi_i_Lawia_v1_2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 O wiele lepiej, ale nie doskonale, a mianowicie wejdź w: Jakiś level>View>Object Following>Hbor=przynajmniej 100 Vbor=przynajmniej 100, a gra będzie łatwiejsza i grywalniejsza(najlepiej, żeby psy zawsze było mniej-więcej na środku ekranu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Cyberdog, nie mam słów. 3DPacmana zrównałeś z ziemią, twierdząc: DNO! DNO! DNO! O twojej demówce też mogę powiedzieć DNO! DNO! DNO! Niestety. Ale nie będę ci krzyczał tutaj o dnie. Jeśli to nie jest twoja pierwsza gra - musisz się postarać. Jeśli chcesz, możesz liczyć na moją pomoc. Twoje demo jest niegrywalne z powodu niewygodnego sterowania. To jest do poprawienia. Grafika jest brzydka - Paint nie jest najlepszym narzędziem do grafiki, jeśli korzysta się tylko z jego podstawowych funkcji. Psy się nie obracają. Dźwięk z bibliotek. Video: 2/10 Audio: 2.55/10 Grywalność: 3/10 Ocena: 3/10. Na wyrost. Może być z ciebie dobry twórca, toteż nie należy cię totalnie ganić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ocenie ją w trzech słowach: DNO, DNO, DNO !!! grafika bardzo słaba dźwięki też do bani a sam pomysł na grę ciężko mi w ogóle powiedzieć co to takiego miało być edit: aaa nie przeczytałem twego postu jaklub wyprzedziłeś mnie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Moim zdaniem 3D Pacman to totalne "DNO!". Macie prawo nie lubić mojej gry. Ale to nadal DEMO! :) EDIT: Oto przed państwem ostateczna wersja dema: http://www.gmclan.org/up1896_3_Skodi_i_Lawia_DEMO.html . Pasi ?! @Jaklub: Niewygodne sterowanie? Ja nie wiem o co Ci chodzi i jak to poprawić. Edit: NIE CHCIAŁEM PISAĆ "DOUBLE POSTA" WIĘC... ALE DLACZEGO NIKT NIE GŁOSUJE !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 kicha ta gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Tyle wiem... :D Robię nową wersję... Powiedzcie, co mam poprawic, ok? A tak przy okazji... dzienx za odświerzenie tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 @up wszystko. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 18 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Aha... czyli mam zrobić nową grę, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Było by najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi