Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Wypadają oczywiście z duchów i piekielnych pająków. To zgadamy się na prywatnych wiadomościach w grze tak? Podaj GG jak mozesz, chetnie sie potarguje bo chce ten armor ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Anaconda jak cos moje gg to 1020467 pisz jak cos moge byc niewidoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creav Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Moja oferta Czekam na wasze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRT Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Oo Ile wy macie kasy , że jeszcze sprzedajecie rzeczy ? Ja rozdaje :P Warrior helmet , a teraz kupiłem całe eq jakiemus graczowi ;], po co mi kasa jak w sklepach jest mało rzeczy ? :] Mam 150 000 A co do handlu ;] - mogę komuś dać iron bootsy, - pare innych itemów ;] zgłaszać się jak będdę online ;] nick : Remus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 https://gmclan.org/up1072_5_taktak.html - Przydatny mieczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ekhe... Kto sprzeda jakis mieczyk lepszy od Tiberian...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ekhe... Kto sprzeda jakis mieczyk lepszy od Tiberian...? https://gmclan.org/up1072_5_taktak.html - Przydatny mieczyk Jeśli przebijesz ofertę Anacondy (16K + Saint Armor) to ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja mialem kupic ten armor za wind gloves !! :o :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 harlan co chcesz za te gloves? pisz mi na gg plx teraz jestem dostepny numer to 1020467 plx napisz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja tam strasznie zadko lootuje cokolwiek... chetnie kupie wind gloves! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ciekawe tylko jak chcecie płacić sobie złotem? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ciekawe tylko jak chcecie płacić sobie złotem? :P Odpłacamy sobie w naturze, piwie i przedmiotach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Black, tam nie jest napisane, czy to jednoręczny, czy dwuręczny... Ale i tak pragnę go mieć ! Dam 20k + Tiberian Sword... Bo nie mam żadnego itemku na miarę Saint Armor xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Heh a jak mu zaplacisz kasa? ;D hehe niewiem jak ty to zrobisz :P B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Normalnie - on wywali sworda, ja mu 20k, bierzemy co nasze, a poźniej dorzucam Tiberian Sword... Chyba że chcesz od razu 23k xD Hmmm... Da się kasę wyrzucać ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Zamiast Tiberian Sworda wolałbym coś dla maga :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ja tez bym chcial cos dla maga... chcialbym zeby Borek dorobil jakies respy i potworki bo niema gdzie expic, helle juz slabe sa i malo expa daja a moze cos jest ale niewiem gdzie pokierujcie mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Jedyna przyszłość tkwi w slimach ! Z nich najlepsze rzeczy wypadają ! @Black: Oops, niedawno sprzedałem ten Stone of Fire (+6% resist. of fire +20 max hp) dobry dla maga, ażeby kupić Tiberiana, a później taki pech mnie pszyszedł, że wylootowałem ze slima właśnie Tiberian Sword... Ale fart ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ja ze slima wylootowalem takiego wanda co wali z trucisny :) i jakies tam shiledy itp. ale niemam zadnego takiego mieczyka ani tej runy czy co to tam jest :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 To możesz w sklepie kupić za 3-4k xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 A macie cos dla maga na sell? bo ja bym cos chetnie kupic mam na wymianke Magic Blade jak chcecie mozecie to sprzedac w sklepie po 20500 :) najlepiej armor/gloves/butki/wand/ringi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dicdix Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 ja mam ten sam miecz bo black :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Ciekawe tylko jak chcecie płacić sobie złotem? :P Borek kiedy zamierzasz wprowadzic nowe potwory i nowe miejsca do rzeźi ? Bo rosnie liczba PK na serwerze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 jak byś screenów nie widział... potwory już są ale nie są dostępne w beta żebyście nie poznali odrazu wszystkiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 To ja wiem ze sa potwory i widzale screeny, chodzilo mi raczej o to czy w beta testac hbedziemy mogli sie z nimi zmierzyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 nie sądze raczej dopiero w full wersji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 No, ale skoro to sa beta testy to powinnismy chyba wszystko wyprobowac nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Gdzieś ci się śpieszy? pomału... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Heh... tez bym chcial zeby weszla pelna wersja gry wtedy kazdy by sie chwalil na forum o ja mam to a ty masz tamto ale fajne... :) twedy to by bylo fajnie nowe potworki nowy loocik :D :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 borek mówiłeś coś że w trade pomiędzy graczami da się itemy za kase dawać ... możesz to udostępnić jak najszybciej? Mam Sword Of Lord a SS zamieszcze jak będę miał czas i zamienie ten sword za jakiś dobry bow ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi