Harlan Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Prosze umieszczac w tym temacie przedmioty ktore chcielibyscie sprzedac/kupic. Ja chetnie kupie jakas dobra wand dla maga i ubior (chodzi mi o armor) @Edit To ja kupie red robie (powiedz gdzie sie spotkamy) @Edit2 60k LoL, podziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 sprzedam red robe ma 16 defa i chce za nia ten toporek za 60k w sklepie....... albo mocniejszy luk lub/i strzaly ktorych w sklepie nie ma EDIT: no chodzi mi o toporek za 60k a nie 60k ;] a pozatym jest to jedyne red robe na tym servie :) i najmocniejszy pancerz w rekach graczy =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 może borek zrobił by jakiś system dzięki czemu by można było kasę za itemki dawać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 może borek zrobił by jakiś system dzięki czemu by można było kasę za itemki dawać :P Po 1. NIE TEN TEMAT ! Po 2. jest taki, ale nie dziala w beta ver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Po 1. NIE TEN TEMAT ! Po 2. jest taki, ale nie dziala w beta ver. nie płacz... kupie ten lepszy sword co jest u tradera zaraz po "sword" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Szukam jakiejś lepszej zbroi, która ma powyżej 7 DEF :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 szukam czegoś lepszego od patyka, może być kosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 kup sobie short sworda za 0 kasy czyli gratis napisal Kendzop z mojego konta -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Ja mam do sprzedania mozliwe ze najlepszy luk obecnie na servie... zamieszczam obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 za red robe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ja mam do sprzedania mozliwe ze najlepszy luk obecnie na servie... zamieszczam obrazek Pisałeś, że go zgubiłeś, mały krętaczu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Tak, sory zapomnialem edytowac postac. No cóż takie zycie, ale i tak mam nadzieje ze jak bedzie v1.0 Borek pokasuje all postacie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 mam nadzieje ze jak bedzie v1.0 Borek pokasuje all postacie :twisted: A ja mam nadzieje że nie skasuje :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 niestety to są beta testy i po nich wszystkie konta zostaną usunięte :P dla bezpieczeństwa bo o ile wiem jest bug umożliwiający wylootowanie z potwora co tylko będziesz chciał z eq ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ja chętnie sprzedam właśnie taki łuk jak Harlan znalazł :P Wymienię najlepiej na jakiś BARDZO DOBRY pancerz, albo broń jednoręczną (lepszą niż jest w sklepie)... EDIT Kendzop, w porządku. Tylko najpierw będę musiał sprawdzić jaki mam pancerz (ale prawdopodobnie słabszy) no i musimy poczekać na włączenie serwera z naszymi postaciami ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kendzop Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 red robe ? armor dla maga 16 defa wiec baardzo mocne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 niestety to są beta testy i po nich wszystkie konta zostaną usunięte :P dla bezpieczeństwa bo o ile wiem jest bug umożliwiający wylootowanie z potwora co tylko będziesz chciał z eq ;P A Borek juz mowil ze usunie all postacie ? Znaczy mi to jest obojetne czy usunie czy nie, no ale zawsze warto wiedziec, by potem nie bylo zaskoczenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Tak, mówił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Możliwe, że dopóki jest beta nie skasuje kont. Ale jak wyjdzie wersja finalna TO NA PEWNO wykasuje "betowe" konta :P Jak dla mnie to oczywiste i logiczne. Choć szkoda mi na pewno będzie mojej postaci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 No dobra koniec z tym offtopem, przeniesmy sie do innego tematu. P.S. Ja mam w sumie taka nadzieje ze skasuje i all zaczna od nowa, ja mam tera 17 lvl magiem a poniewaz jest ch***wy (slaby dmg z czarow i duzo many zrzera), to chetnie pogram se wojem lub archerem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Ja sprzedam magic blade :) niewiem czy 1 na servie ale ma 51-75 ataku trzeba 35 str/30agi/15 wisdom :) CENY PODAWAC :bye1: EDIT@ jakby co zastanowie sie :) a z czego lootujesz te itemnki?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 O Mako chętnie odkupię! Mogę zaproponować wymianę na Saint Armor (pancerz dla maga, nie pamiętam ile dokładnie ale z 18 defa) lub Advanced War Bow lub Crystal Bow (chyba najlepszy łuk na serwerze) Mako Wypadają oczywiście z duchów i piekielnych pająków. To zgadamy się na prywatnych wiadomościach w grze tak? Mój nick AnacondaPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Kupię tanio Tiberian Sword albo lepszy, sprzedam fire stone (czy jakoś tak :P) +3% resistance of fire, +3% dmg fire, +20 max health, req. 20 Wisdom, cena: 5k (w sklepie idzie sprzedać po 4,8k :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 O Mako chętnie odkupię! Mogę zaproponować wymianę na Saint Armor (pancerz dla maga, nie pamiętam ile dokładnie ale z 18 defa) lub Advanced War Bow lub Crystal Bow (chyba najlepszy łuk na serwerze) Moglbys zrobic screena tego armora ?? Bo chetnie kupie :D Oferuje: 1.Wind gloves (najlepsze na servie) 2.Iron boots (najlepsze na servie) 3.Poison arrows 4.Warrior helmet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 sorka ze niezroiblem edita :) jak cos ja tez chce screeny tych itemek a tak wogole to serv teraz off ;( :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anaconda Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 W porządku zrobie jak tylko będzie serwer online. Ale cóż to? Nie wierzycie mi? To ja też poproszę screeny waszych przedmiotów! W ogóle to mogę pokazać jak wygląda, zaraz poszukam obrazka gdzie Borek pokazywał potwory i przedmioty i wam powiem który to.... Przedmioty i potwory O ile się nie mylę, to chyba ten pierwszy z prawej z rzędu pancerzy. Oprócz 18 defa (nie jestem pewien, ale jakoś tak) wiem, że daje jaki(e)ś bonusy, teraz nie jestem pewien bo nie przyjrzałem się dokładnie (bo nie jestem magiem). Mako, masz zamiar wymienić ten miecz na pancerz? EDIT: Niestety dzisiaj jestem dostępny tylko do 16:35, bo jadę do lekarza potem i wróce około 20... A o tej godzinie nie siadam do komputerka już... Jeśli serwera nie otworzą to najwyżej jutro zagramy (mam nadzieję, że nie znajdziecie tego pancerza, bo nie będziecie chcieli się wymieniać xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 zastanowie sie :) a z czego lootujesz te itemki? hell spiderow i ghostow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harlan Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Voilla :D P.S a Jakie ma w ogole wymagania ten saint armor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego5000 Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Harlan, nadal jestem napalony ( :P ) na twoje wind gloves :D EDIT: KURDE! Nie było mnie przez 30 minut i akurat wtedy musiało być online :( :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mako Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 kto gra na jakim servie bo niewiem na ktorym sie targujemy:) wposuje jaki serv czy borka czy ten 2 :D jak cos ja gram na tym 2 i borka ale wiecej na tym 2 :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi