Webzir Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Ale był bym ten GML śmieszny po prostu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 @guXio Wiem w czym problem. Próbujesz tłumaczyć GM'a 6 ? To sobie daruj, bo nie uda się odczytać cokolwiek. Próbuj tylko z 5. I nie tłumacz zasobu TMAINFORM bo ci wyskoczy: This is not original file. Application will be ended. Przeniosłem łatkę na inny komp i nie działa, więc spróbuję innym programem takim jak ResHacker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Ale wiesz że te wszystkie programy działają na tej samej zasadzie? ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Taak, ale stworzyłem już łatę, ale ona nie chodzi na innym kompie!!!!!! Więc stworzę inną w innym programie, może zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Jeśli jesteście tacy mądrzy że chcecie spolszczyć Game Makera, to radze zacząć od tego że to nie był by GM XD. Niechce polskiego! Niech zostanie tak jak jest. Człowiek się przyzwyczaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Zgadzam się z przedmówcą (maciusiowo1) w 54% :P Ja tam się do podstawowych klocków przyzwyczaiłem. Ale inne to trochę nie łapię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Dobrze jest przynajmniej sobie "INGLISZ" "PODSZKOLITA", a i skrypty w innych językach podobne są, co to by było jak by były po "POLSKIEMU". XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Lol, zapraszam na piąty odcinek naszego niekończącego się tasiemca pt. "Ludzie, patrzcie na daty postów"... N/c ale może dobrze że odświeżyliście (przynajmniej dla mnie) bo tera się także mogę zgodzić z maciusiowem<jakieś tam numerki z niewiadomo czym w avatarze oO>... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Masz coś do numerków smoku?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 A ty do smoków numerku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ty zaczełeś! XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 A warna byście nie chcieli? Jeszcze jeden post nie na temat i dostaniecie, seryjnie ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Haha, a nie bo ty, bo obraziłeś Spyro® ! :D I ja cię będę numerkiem nazywał i już mam cię owned w dwóch tematach :3 @Edit: Oooops, twojego posta jeszcze nie było jak pisałem, przysięgam ! Ja już kończę spam i lecę zedytować posta w drugim temacie :P @Down: Popieram ! (piszę już w Edit, widzicie ? Co prawda nikt by mnie nigdy nie osądził o pisanie dwóch postów pod rząd (i w istocie bezpodstawnie bo to się nigdy nie zdarzyło i nie zdarzy :3) ale żeby już tak nie spamować... Ja znam potęgę opcji "Edit" :D Btw. patrzcie linki w mojej sygnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Ha dobrze ci tak, a co do tematu (żeby nie było nie na temat) to mi się bardzo nie podoba pomysł spolszczenia GM, lepsza jest ta dokumentacja PL, którą pochwalam! :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi