Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 13 Października 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 http://forums.gamemaker.nl/index.php?showtopic=77377 Nagroda: Oryginalny klucz (w sumie 3, bo są trzy kategorie). Można wygrać dla siebie lub komuś przekazać wygraną. Szkoda, że nie chce mi się startować (i w ogóle siedzę teraz na słabym komputerze). Powalczyłbym o klucz dla mojego kuzyna. ;) ps. Niech ktoś zarzuci newsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 News zarzucony :] . Może spróbuję swoich sił, ale klucz bym komuś dał, bo ja mam. Jak szybko skończę engine i zrobię levele, to zarzucę grę. Jeszcze grafa, ale to pikuś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 13 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2004 Kluczyk możesz dać mi :P Trochę mało powiedziałeś... więc napiszę translację w newsie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tecbug Opublikowano 17 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2004 translacje o jaki wektor? :) hehe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi