Jaklub Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Tytuł: Q*Bert Xtreme (Extreme) Gatunek: zręcznościowa Opis: Kolejny remake. Teraz jednak zero pacmanów, pongów, tetrisów i innych. To jest remake dużo mniej popularnej produkcji pod tytułem Q*Bert. Cel gry - skacz po piramidzie w celu zmiany koloru wszystkich bloków na planszy. Dlaczego Xtreme? Tempo jest szybsze niż w oryginale. Sterowanie: kombinacje strzałek (lewo-góra, prawo-dół, itp.) - ruch Download: Demko - 5 leveli Rozmiar pliku: 2mb Autorzy: Programowanie: Jaklub, thx dla Tymon, hansujo, Sadam Fabuła: nie ma Grafika: Jaklub, Q*Bert i wąż ściągnięte z "Q*Bert" Muzyka: z Super Bomberman 4, a level 2 nie pamiętam. W midach Screeny: Wystarczy film na Video Google - klik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 25 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Pograłem, pograłem i po dojściu do drugiego świata dałem sobie spokój, ponieważ sterowanie jest strasznie uciążliwe i szybko męczące - psuje całą zabawę. :( Wolałbym q,w,a,s lub numpady 4,5,1,2. Ogólnie niezłe wykonanie, ale wychwalać nie ma co, ponieważ jest to remake. No i inteligencja niektórych przeszkadzajek kuleje w porównaniu do pierwowzoru? Z tego co pamiętam, to wąż nie wpada od tak sobie w dziurę tylko ją omija, ale to już dawno było (za czasów c64), więc mogę się mylić. :) Może byś zrobił klona jakiejś gry z NES'a? Battle City zrobił Morty. Może tak Combat lub ten Arctic Penguin czy jakoś tak. A jakbyś zrobił remake gry Contra z opcją multiplayer np. po lanie czy przez internet (z wiekszą ilością graczy niż 2 na raz) + inwencja własne, np. nowe levele, to bym wychwalał Cię pod niebiosa. :) Przeszedłem wszystkie części 2D (za wyjątkiem tych na PS2). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 ponieważ sterowanie jest strasznie uciążliwe i szybko męczące - psuje całą zabawę. Wolałbym q,w,a,s lub numpady 4,5,1,2. Nie ma problemu. :) to wąż nie wpada od tak sobie w dziurę tylko ją omija, Fakt, ale z tym będzie już trochę trudniej. Postaram się to poprawić. EDIT: Ful werszyn has bin released. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi