p-ter Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Bucior: To jest dopiero hardcore komputer w szafce prosto pod ścianą. ja też tak mam tylko wypier...dzrzwi z biurka na dobre he he :) bucior i te głośniki z creativa jak mojeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucior Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Spokojnie z tylu jest okolo 10cm przestrzeni , w gornej czesci obudowy znajduja sie 2 wiatraczki pozatym biurko ma 6odwory(4 po bokach , 2 u gory (jakies otwory na kable muusza byc :P )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Postanowiłem odświeżyć temat pokazując wam przy okazji mojego nowego (at last :] ) piecyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 w sumie poza dawką fotonów wręcz emanującą blaskiem niewiele się zmieniło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 w sumie poza dawką fotonów wręcz emanującą blaskiem niewiele się zmieniło :PTak naprawdę to zmieniło się wszystko tylko oświetlenie za słabe, a do tego zdjęcie było robione komórką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Tak naprawdę to zmieniło się wszystko tylko oświetlenie za słabe, a do tego zdjęcie było robione komórką. no nie wiem... syf i pudelka, notes oraz kalkulatoropodobna rzecz. No nic się nie zmieniło! xD a ja nie mam co pokazać, u mnie nic nowego, może poza odtwarzaczem mp3 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 U mnie się tylko tyle zmieniło, że leży sobie na biurku mikrofon Labteca :) Mógłbym dać nowe zdjęcie-starego już nie ma, ale po co? @Morgo-to twoje zdjęcie to takie "światełko w tunelu" ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rryk2 Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Tu mój komp: A tutaj moja szafka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2007 Też bym wrzucił swoje chodz po za biurkiem,monitorem,klawiaturą myszką,kompem na ziemi i płytami cd to nic cieklawego nie ma. Chodz mam fajnego fikusa na monitorze i syf jakich małoXD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 a ja mam na biurku : -kompa-z vobisa z xp-kiem 1gb ramu 250 gb na twardzielu kara grafiki 256mb itd -monitor-sony jakis tam do kompletu -myszke-vobis laser optical mouse -klawe-vobis slimline4 -Router-z tp link'a do laczenia z drogim kompem NO I GAME MAKERA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 a ja mam na biurku : -kompa-z vobisa z xp-kiem 1gb ramu 250 gb na twardzielu kara grafiki 256mb itd -monitor-sony jakis tam do kompletu -myszke-vobis laser optical mouse -klawe-vobis slimline4 -Router-z tp link'a do laczenia z drogim kompem NO I GAME MAKERA Ale to temat w którym dajemy zdjęcia swoich PC-tów, a nie "opis" swojego sprzętu. Btw. poza szczątkowym opisem najważniejszych elementów komputera i szczegółowym myszki, nic ciekawego tam nie ma. ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Morgo Szacun! Myślałem że ja mam największy burdel ze wszystkich, ostatnio znalazłem na biurku takie perełki jak notes z numerami (z podstawówki!), różaniec :D, tran w kapsulkach, pelna buteleczka, przeterminowana o rok, rozpieprzony identyfikator z gimnazjum i coś co nie wiem czym jest ale pewna piękna kobieta stwierdziła że wygląda jak test ciążowy ;D Ale mimo wszystko - Morgo rządzisz :thumbsup: pozdrowienia dla wszystkich którzy tak jak ja cenią wygodę ponad ogładę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 A mnie rodzice zawsze się czepiają ze mam wszystkie szklanki na biurku <_<. A i jeszcze jedno, mam juz 3 klawiature, tylko dlatego ze reszte zalałem <_<. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 heh, ja co prawda nie zalewam, ale wierz mi, że makaron znajdziesz :P A bałagan ma każdy, u mnie też znajdziesz dziwne rzeczy (bilet tramwajowy z warszawy sprzed 20 lat, starszy ode mnie) - taka chyba natura twórców, że się niczego nie pozbywają :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Chyba tylko ja trzymam na biurku dwie ścierki, dwa opakowania po foliowych osłonkach na obuwie ze szpitala i footbaga (czy tam Zośkę, zależy jakie nazewnictwo się używa) ;f . BTW. Gnysek z czym ty do ludzi. Trzymasz bardzo ładnie zrobione portfolio, a już tak zasyfionego masz HTMLa, że hej ;f . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 to gotowiec, nie marudź :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Strony które dałeś jako przykłady w Portfolio są nie lepsze ;P . Słyszałeś o czymś takim jak DOCTYPE :] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administratorzy gnysek Opublikowano 9 Maja 2007 Administratorzy Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 dobra nie mądrz się tak, ostatnio wszystkim doctype wypominasz. Słyszałem, np. na hmt.pl mam, na tych mniejszych z lenistwa nie dałem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 Muszę się w końcu czegoś czepiać ^^ . A że na HTML to ja się jeszcze znam, ostatnio dużo o nim poczytałem, to się chwalę swoją wiedzą :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 ja zmieniłem miejsce posiedzenia swojego jakże starego laptopa. Wokół miliardy porozrzucanych płyt. No i Baldur's Gate którym teraz się interesuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 A oto moje stanowisko pracy: Uwielbiam mieć wszystkie pierdoły w jednym miejscu xd Nie boli cie glowa? :D dobra nie mądrz się tak, ostatnio wszystkim doctype wypominasz. Słyszałem, np. na hmt.pl mam, na tych mniejszych z lenistwa nie dałem :P Marmot po prostu zna tylko teorię, ale praktyczne zastosowanie to dlaniego koszmar (Jakbyś sie pluł to strone robił ci Tymon nie ty :]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Marmot po prostu zna tylko teorię, ale praktyczne zastosowanie to dlaniego koszmar (Jakbyś sie pluł to strone robił ci Tymon nie ty emot11.gif) Tymon samo PHP robi, bo o obsłudze mySQL mam zerowe pojęcie, a layouta w XHTML 1.1 sam zrobiłem. Jakbyś się pluł, to Tymon i Pietrus ci mogą potwierdzić :] . Po prostu, wkurzasz się jak ci mówię, że jak chcesz stosować XHTML 1.1, to nie można wysyłać dokumentu jako text/html, bo przeglądarka wtedy odczyta stronę jako zwykły HTML, co ci może potwierdzić każdy webmaster który choć raz zajrzał na W3C i zna HTML nie tylko z amatorskich, słabych kursów, których jest pełno w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Robiłem kamerką , dalej kabla nie starczyło. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Na tych screenach to widzę tylko myszkę i kalkulator taki sam jak mój :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Też mam taki kalkulator, ale już nie działa... @Luksor: Wiesz co to przedłużacz...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 10 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2007 Jemu chyba chodziło o kamerkę internetową a ona jest na USB. No przynajmniej u mnie tak jest. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 A ty myślisz, że do USB nie ma przedłurzaczy? Pozdrawiam, Iv!n. A ja sądzę, że przedłurzaczy do USB nie ma, ale przedłużacze się pewnie znajdą ;p . Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Wiem , że są kable przedłużające USB , ale specjalnie dla tego tematu nie opłacało mi się kupić. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Ciachnąć kabel w pół i dolutować kawałki innego kabla po kolorach. Można też sobie zrobić rozpiskę dla pewności. =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi