Maxpayn Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witam.Ostatnio zauważyłem na screenach gm'a który miał ciekawszą skórkę. Tu macie LINK do screena. Jak mogę zmienić na taką skórkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 To nie jest sprawa GMa. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasmilus Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Tak to nie sprawa gma to zmiana stylu windowsa nazywał sie panther czy jakoś tak. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 24 Lutego 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Musisz zmienić skórkę w windowsie, wtedy wszystkie formy i dialogi programów, które mają domyślne ustawienia wyglądu, przybiorą odpowiedni wygląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Możesz w tym celu zainstalować np. WindowBlinds. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 No właśnie! Ja mam skórkę w Windowsie "Duży kontrast nr 2" I wszystko czarne... Nawet fajne. Ale nie widzę co w kodzie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 ... bo duży kontrast był stworzony w sumie dla ludzi niepełnosprawnych, nie do normalnego zastosowania. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Zamiast WindowsBlinds polecam ściągnąć UxTheme Patcher i spatchować nim windowsa. Dzięki niemu do zmiany skórki nie będzie nam potrzebne żadne oprogramowanie a skórki wystarczy wrzucać do katalogu "windows/resources/themes/" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Spiepszyłem se wygład teraz mam wgylad jak windowsie 98 ej pomuzcie co z tym zrobic :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Spiepszyłem se wygład teraz mam wgylad jak windowsie 98 ej pomuzcie co z tym zrobic :( :( Wystarczy ,że zmienisz sobie wygląd na ustawienia domyślne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Wiem że tak można ale nie ma już tej opcji żeby ustawić na ustawienia normalne :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 1. Klikasz prawym przyciskiem myszy na pulpicie. 2. Wybierasz "właściwości". 3. Przechodzisz do zakładki "Wyglad". 4. W "Okna i przyciski" wybierasz "Styl systemu Windows XP". 5. Zatwierdzasz przyciskiem "OK". Pomoże w wypadku zmiany na styl 98 w ustawieniach Windowsa, bo przy WindowBlinds nie gwarantuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Wiem ale nie ma do wyboru tego ma tylko do wybru ten wyglad który mam nima innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Bo masz standardowy plik UXTHEME.DLL , musisz go zamienić lub zpatchować bo oryginalny nie pozwala na używanie innych styli.Wejdź na nieoficjalną stronę windowsa http:\\www.windows.online.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Nie wiem, który trzeba osiagnac krok wtajemniczenia, by nie wiedziec jak wrócić do standardowych ustawien Windowsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Zamiast WindowsBlinds polecam ściągnąć UxTheme Patcher i spatchować nim windowsa. Dzięki niemu do zmiany skórki nie będzie nam potrzebne żadne oprogramowanie a skórki wystarczy wrzucać do katalogu "windows/resources/themes/" Taak, ja też sobie go zainstalowałem, wszystko dokładnie zrobiłem, co było w instrukcji i mi uxtheme.dll zwaliło. Musiałem przeinstalowywać całego windowsa. Nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi