Matthew Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 ...on mówi o emulatorach DS'a, cioły. Sam jesteś cioł, o! XD Skoro napisałem, że grałem w tą grę, to ciekawe jakim cudem uruchomiłbym ją na VBA. Ok, nvm. Najlepiej jest użyć pomijania klatek (jak już Marmot napisał). W którymś emu DSa musi być taka opcja (pamiętam, że była). btw. grałem w digimony i tam nic się nie zacinało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Sam jesteś cioł, o! XD Skoro napisałem, że grałem w tą grę, to ciekawe jakim cudem uruchomiłbym ją na VBA. Ok, nvm. Lol, ten no$gba mnie zmylił, myślałem, że chodzi o grę na GBA ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 No niby no$gba uruchamia też gry na GBA, ale Pokemon Diamond jest na DS'a. Zresztą zaznaczył że używał jeszcze iDeas, który już jest czystym emulatorem DS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Nie jestem ekspertem od gier Pokemon. Moja wiedza o tych grach skończyła się na Pokemon Fire Red, więc skąd mogłem wiedzieć że Diamond jest na DS. Dla mnie było logiczne, że skoro używa emulatora GBA, to że próbuje odpalić grę na GBA :P . Ale cóż ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Dlatego przed napisaniem posta sprawdziłem co to no$gba. To emulator GBA i NDSa. I myślę, że to pomoże: Weź sobie pobierz NO$GBA 2.6 z torrentów i w emulations options, render wybierz sobie nocash, a w emulation speed - wybierasz Real time Auto i grasz na super prędkości. Ja tak zrobiłem i mi wszystko działa cacy :) nie zapomnij zmienić save type na flash 512 :) ----------------------------- Jak chcecie żeby gra chodziła na wysokich obrotach to jeszcze dźwięk wyłączcie i to na tej stronie, gdzie napisałeś wiadomość z tą samą prośbą(przedostatnia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tidimel Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Siema, zainstalowałem sobie gierkę Kangurek Kao (tą pierwszą cześć). Gdy odpalam grę wyskakuję błąd o treści d3d.EndScene error: D3DERR_SCENE_END_FAILED Hmm może to od Visty? Pozdrawiam, proszę o szybką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exigo Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Chyba to przez vistę, gdyż ta gra gra ma swoje lata, i mogą być nieścisłości. PS: Gra fajna. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 OK. To posiadam kamerkę internetową Trust Webcam cośtam. Działała dobrze - potem po formacie zgubiłem płytkę ze sterami. niedawno znalazłem, wgrałem i oto co robi kamerka: lal wat ;/ Na chwilę po włączeniu jest strasznie ciemno potem na pół sekundy się przycina ( wtedy obraz jest dobry ), a potem robi się takie coś. halp me plx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 OK. To posiadam kamerkę internetową Trust Webcam cośtam. Działała dobrze - potem po formacie zgubiłem płytkę ze sterami. niedawno znalazłem, wgrałem i oto co robi kamerka: lal wat ;/ Na chwilę po włączeniu jest strasznie ciemno potem na pół sekundy się przycina ( wtedy obraz jest dobry ), a potem robi się takie coś. halp me plx. Zobacz czy dalej bedzie sie walić w świetle dziennym ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Hm, to nie ma znaczenia ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Hm, to nie ma znaczenia ;/ Ma. Jak jest za słabe światło to chujowe kamerki działają odwrotnie niż trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Niezależnie od pory dnia tak się dzieje - to mi wygląda na jakąś skazę na tym, no obiektywie czy co to tam jest ;/ Po prostu po kilku sekundach na kamerze wszystko się jakoś deformuje, zmienia kolory, latają jakiś skazy :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ściągnąłem Nero Express 7.10.10 (demo, żeby nie było :D) No i nie chce działać bo mam wpisać klucz licencyjny... I co ja mam tam wpisać jak chce mieć triala? Pomocy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Ściągnąłem Nero Express 7.10.10 (demo, żeby nie było :D) No i nie chce działać bo mam wpisać klucz licencyjny... I co ja mam tam wpisać jak chce mieć triala? Pomocy ;/ https://thepiratebay.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Nie masz przypadkiem takiej opcji jak TRY? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Excolo Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 No proszenie o seriale na forach to już jest porażka. Google człowieku, google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 @Up: R.I.P. Przeczytaj jeszcze raz. Nie miałeś zainstalowanego wcześniej Nero? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 @Marmot, nie :/EDIT: Chyba że to na viście 32-bitowej nie działa poprawnie @Excelo, ... Czytać umiesz? DEMO! @Up, Nie, Chciałem nagrać grę i ściągnąłem Nero i każą mi wpisać klucz w wersji demo :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 @bartas: Jeżeli ściągałeś stąd: http://www.nero.com/plk/downloads-nero8-trial.php i podałeś prawdziwy e-mail, to dostałeś klucz do wersji demo na emaila. Jak Ci nie przyszedł, to sprawdź folder SPAM na skrzynce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 @bartas: Jeżeli ściągałeś stąd: http://www.nero.com/plk/downloads-nero8-trial.php i podałeś prawdziwy e-mail, to dostałeś klucz do wersji demo na emaila. Jak Ci nie przyszedł, to sprawdź folder SPAM na skrzynce. Stąd nie ściągałem, ale trudno użyłem power2go czy jakoś tak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 No to popełniłeś spory błąd, bo jak się ściąga jakieś programy to TYLKO ze strony producenta, bo lubią sobie robić takie zabezpieczenia jak np. klucz do wersji demo wysyłany na mail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Czy istnieje jakaś możliwość przesunięcia dźwięku w filmie? Mam film w którym dźwięk leci ok. 2sekundy za szybko. Da się to jakoś naprawić? EDIT: Już wiem dokladnie o ile mam to zmienic, ale jak to zrobić s subedit'cie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 Zamiast babrać się w programie do robienia napisów z tym, to przestaw to w jakimś programie do montażu typu Adobe Premiere, lub w programie do edycji wideo typu VirtualDub, ale nie wiem czy tam będzie się dało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 ale wystarczy że ktoś mi powie jak wejść w subeditcie w ustawienia audio, bo ja nie mogę znaleźć. w media player classic udało mi się, przestawiłem o 2300ms i jest ok, ale napisów mi nie otwiera. (tak mam tą samą nazwe filmu co napisów, i te wszystko ustawieniach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 6 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2008 O ile dobrze się orientuję, to dzięki VobSub możesz mieć napisy w wideo nawet w programach, które nie obsługują napisów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Gdy używam od dłuższego czasu kompa, gdy chodzi od jakieś godziny , gdy odtwarzam mp3 dźwięk momentami skacze przez 1 sekunde, znów jest dobrze i zaraz znowu skacze.. co może być przyczyną? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2008 Zawalona pamięć ram. Sprawdzaj sobie w ctrl+alt+del, zakładka procesy, czy wszystkie procesy zbędne się pozamykały i co Ci ram obciąża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Gdy używam od dłuższego czasu kompa, gdy chodzi od jakieś godziny , gdy odtwarzam mp3 dźwięk momentami skacze przez 1 sekunde, znów jest dobrze i zaraz znowu skacze.. co może być przyczyną? Zwiększ pan bufor w opcjach odtwarzacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sfinkss Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 a w winampie gdzie to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globi Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 a w winampie gdzie to? W opcjach ;p ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi