pred3 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 pracuje nad projektem gry predator wszystko idzie jak należy,ale nie wychodzi mi pisanie kodów jak się do tego zabrać :( :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks kenobi Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 tak wogule to o co chodzi z tym łowcą :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 pracuje nad projektem gry predator wszystko idzie jak należy,ale nie wychodzi mi pisanie kodów jak się do tego zabrać A co mnie obchodzi co ty robisz? Mnie interesuje tylko problem, więc podasz go? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pred3 Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 to ma być gra strzelaninka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 pracuje nad projektem gry predator wszystko idzie jak należy,ale nie wychodzi mi pisanie kodów jak się do tego zabrać :( :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: W przykładach na stronie głównej masz system kodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 A ja obstawiam, że chodzi mu o skrypty. :D Link dla ciebie, pred3: FAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prima Predator Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Chodzi ci o gre 3D cz 2D :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 a mi sie zdaje że on chce nauczyć się gmla ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prima Predator Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 w ogóle to on używa jakiegoś dziwnego języka :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 O co ci chodzi i jaki masz problem? <_< bo chyba to nie tylko kody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 GML każdy może się nauczyć. Założe się że on go nie umie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maks kenobi Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Wogule to on pisze jak jakiś p*****b !!! :hmmm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 pracuje nad projektem gry predator wszystko idzie jak należy,ale nie wychodzi mi pisanie kodów jak się do tego zabrać :( :helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: Mógł byś bardziej opisać z czym dokładnie masz problem bo niestety wróżbitą nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Wogle to on pisze jakby wogle nie pisal :P Ale ossohossi, może on chce sie nauczyc gml-a i nie znal tej strony: www.gamemeaker.nl ... ? xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XXX Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgadzam się z tobą spyro, a nawet z maksem kenobi. :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi