Syliush Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Moja pierwsza gra proszę o krytyki. Tytuł: DragonAtack Gatunek: Strzelanina Opis: Gra dla jednej osoby, wcielamy się w postać czarnoksiężnika i musimy uratować świat przed złymi smokami. Download: DragonAtack Autorzy: A.Drozd Screeny: Screeny z gry Sterowanie: CODE F10 - Pauza Czarnoksiężnik: Strzałki - Ruch Enter - Kula ognia Shift - Zbudowanie muru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Na początek sprawy trzy: 1. Nie pisze się "Atack", ino "Attack". 2. Dobrze, że umieściłeś wyjasnienie do tego "plagatowania", bo bym nie wiedział. :] Sprawdzaj sobie trudne słówka. ;) 3. Screeny w zipie to głupi pomysł. Wiem, że w uploaderze jest większy porządek, ale nie chce się zbytnio ściągać tego zipa i wypakowywać po kolei zdjęć. Łatwiej kliknąć kilka linków. :) A sama gra? Dźwięków prawie null, rozgrywka jakaś... nieciekawa. Grafika jest tylko ładna. Twoja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Troszke źle napisałeś link do gry. Dziwi mnie to że screeny ważą więcej niż gra o.O Powinieneś dawać link screenów aby odrazu sie pokazywały, bo juz lepiej sciągnąć gre :P Minusy: 1. Mógł byś zmienić nazwe zamiast "Game information" na "Pomoc" :) 2. Zle ustawiony środek grafik postaci, postac zmienia pozycję obracając sie np: z lewego na dół i np: mór ustawia się pod postacią 3. Beznadziejne sterowanie 4. Postać przenika przez mór 5. Uja widać za mórem 6. Nie rozumiem o co chodzi Plusy: 1. Ładna grafika 3/10 Komętarz:(Jak już piszesz dużymi literami, to chociaż bez takich byków. >_>) To twoja pierwsza gra lecz postarał byś się troszke, nikt cie nie pospiesza -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Syliusz słuchaj masz w tej grze orginy troche zle ustawione w czarowniku a z tym ogniem to mogles go przekręcic. p.s. jak by co to napisz na moim gg ******* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Masz zrobiłem to dla Ciebie prosze tu masz swoje screeny na imageshack teraz sobie edytuj posta i wklej to pod screen: http://img337.imageshack.us/my.php?image=s...gonatacknw3.png http://img337.imageshack.us/my.php?image=s...gonatackww6.png http://img337.imageshack.us/my.php?image=s...gonatackqq3.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Ta gra jest jakaś taka...nijaka :( Grafika-6/10 (to jest NAWET dobry element Twojej gry) Muzyka/Dźwięk-0/10 Grywalność-3,5/10 Klimat-2/10 Ogółem-3,8(3)/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 No i gra za dużo zajmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Przyznam się, że jestem leniem i nie chce mi się krytykować tej gry, ale grafikę ma nawet nawet...gdyby nie poruszanie postaci i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi