Shylios Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Tydzień zabawy w paincie :P Słabe ale liczy sie trud i gryw :P Tytuł: 10 Labiryntów Gatunek: Locziczna (chyba) Opis: Polega na przechodzeniu labiryntów, nie ma czasu. Są save po skonczeniu poziomu. Download: Moj Download Rozmiar pliku: 1.03 Mb Autorzy: Programowanie: Shylios Grafika: Shylios Screeny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jecht Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Według mnie fajna gra ale takie gry trzeba po prostu lubiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 bardzo łatwo zrobic taki labirynt ale gratuluje cierpliwosci i pomyslu na kombinacje labiryntu musiales troszke przy tym siedziec XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Dobre na rozluźnienie szarych komórek xP Fajna gierka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Może konkretniej ocenicie :P Ale widze że ogólnie pozytywna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 :angry: Ja to przeszłem w 3 minuty PS:Muwie serio możecie nie wieżyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Całą gre? Jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Sorry za pomyłke 10 minut :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Prze gość! i Powedz co było na końcu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 A co miałobyć duzo labiruntów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Mówiles że rzpeszłeś cała gre w 10minut. Ale to nie możliwe, kulka sie za wolno rusza :P Musiał byś znać droge bezbłędnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Wiem ale znam takie gry i je w krutkim czasie przechodze PS:Kulke przyspieszyłem dwa razy szybcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Wiem ale znam takie gry i je w krutkim czasie przechodze PS:Kulke przyspieszyłem dwa razy szybcie Przecierz gra jest w exe -.- to jak niby, 10labiryntow.gm6 nie dawałem nikomu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Znam swoje sposoby PS:Masz GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Noto nie róbmy tu chatu, pisz na gg# 7869735 PS: mówie sie pisze przez ó Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Znam swoje sposoby PS:Masz GG Odpalasz edytor hex w czasie działania gry? :P. Wielka tajemnica, a innych sposobów raczej nie ma (chodź jak się znam, to się mylę :)) Edit: SHYLIOS: http://www.google.pl/search?hl=pl&clie...=Szukaj&lr= :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 poprosze o link do tego edytora, a ciebie Elvis abys uczciwie przeszedł gre :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 To nie knajpa, więc takie 3-4 wyrazowe zdanka to na GG. Albo po prostu się warny posypią. Co do gry. Zwykły labirynt. Wykonany poprawnie, da się te kilka minut pograć. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Hehe, ja już mam, od kilku miesięcu xD Ostrzeżenia: 10% xDDD A codo gry, no? Tymon, a ty w ile przeszłeś? XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Prosta gierka, ale gra się w nią całkiem przyjemnie. Jeszcze jej nie ukończyłem bo jakoś chęci mi zabrakło :P , ale w najbliższym czasie postaram się to nadrobić :] . Bardzo podoba mi się budowa labiryntów, widać że się do nich przyłożyłeś. Grając w nią przypomniały mi się czasy jak byłem małym brzdącem i lubiałem rozwiązywać takie labirynty w różnych gazetach... ah ten czar wspomnień :D . Moja ocena 7.5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 nuda. 9/10 za twoj wysiłek wpakowany w tworzenie plansz. Menu też jakieś denne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Trzeba lubieć takie gry :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 bardzo fajna gra ;] 10/10 chodź trochę bym pod bajerował z grafiką ;] EDIT: Ostrzeżenia: 70% wymiatam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Co do warnów, prze gość! A co do grY: Dzięki za pozytywy :D Myślałem że będzie gorzej :D Co tak cicho?! PISAĆ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi