Nicolas Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Tytuł: Benealith: Lord of Azkhagh Gatunek: Dwuwymairowa platformowa gra przygodowa z elemtami rozwoju postaci Opis: Jako poczatkujacy skrytobojca wspinasz sie po sczeblach kariery. Jednak twoja przygodna nie bedzie uslana rozami. Podczas niej zostaniesz wplatany w niejedna afere i wezmiesz udzial w wielu bitwach. Na poczatku zaczniesz jako prosty zlodziej bez pieniedzy i znajomosci. Twoje zadania beda proste i nudne. Jednak z czasem zdobeziesz zaufanie zarzadu gildii co oznacza przepustke do coraz to badziej odpowiedzilanych misji. Wszystko bedzie sie dzialo na ogromnych mapch. Nawet do 10000x10000. Walki beda zalezec nie tylko od statusow, czy noszonego sprzetu, ale takze od umiejetnosci gracza. Po pokananiu przeciwnika dostajesz punkty doswiadczenia, ktore swiadcza o mocy bohatera. Gra jest 2D i zawiera przerenderowane grafiki wektorowe. Klimatyczna muzyka to jeden z najwiekszych atutow produkcji. Download: To jest wersja specjalna dla gmclanu. Żeby nie dawać przypadkiem gry innym proszę o wysłanie mi maila, a ja odeślę link do gry. Mail: <ciah> Autorzy: Nicolas Screeny: www.smalec.org/temp/screen/01.jpg www.smalec.org/temp/screen/02.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Linki do screenów nie działają. A majla zaraz wyślę :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Hym, wygląda ciekawie. Email wysłany, choć to trochę dziwna metoda rozpowszechniania gier ;F. A screeny mogą nie działać przez jakiś czas bo serwis DNS'ujący moją domenę coś nawala. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Wysłane, czekam na odpowiedź :) btw. Po co takie zabezpieczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 wysłałem mejla, czekam. z opisu nawet ciekawe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Bardzo ciekawy opis. Pomimo braku screenow, bardzo mnie zacheciles do sciagniecia jej :thumbsup: Zobaczymy jednak jak sie naprawde prezentuje B) Tylko lipa bo trzeba czekac az wyslesz tego linka... troche mnie to odrzuca :mellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi