LionX Dagger Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Tytuł: Wake Up Of Zombie Gatunek: zręcznościówka chyba XP Opis: no opis jest dość denny więc tak zaczynasz przed gmachem wielkiego i potężnego mózgu który ukradł kolory i zamienił swoich pracowników w zombie no a my mamy wszystko naprawić więc zabijamy wszystko co się rusza oprócz nas. do zabijania zombiaków mam 5 broni : nożyk ,pistolet,podwójny pistolet, shotgun i dubeltówke. steruje się strzałkami klawiszami 'Z' i 'X' się strejfuje ,shift się biega ,spacją otwiera się dziwi a ctrl strzela a i jest jeszcze przycisk 'M' Który służy do pokazania mapy Download: >>Download<< Rozmiar pliku: 2,10MB Autorzy: Engine: Mark Overmars , ja Programowanie: ja Fabuła: ja Grafika: z Wolfenstein 3D dźwięk: z Www.Findsounds.Com Muzyka: z Cavernsofblood.Com Screeny: 001 002 003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-ter Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Gdzie te zombie?ten kundel? :boxed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Ile w to grałeś? 5s? Przyjemne i straszne. Kurde, strasznie ciemno. xD Oczekuję w następnej wersji osi Z! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Oczekuję w następnej wersji osi Z! :P masz to jak w banku ale nie w nowszej wersji ale w następnej części ^^ (ale to dopiero za jakiś czas ^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 My chcemy jasną wersję!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ej LionX ty masz chyba ciemno w muzgu. Błagam, sprawdzajcie swoje posty xD . Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ej LionX ty masz chyba ciemno w muzgu. Ha ha ha to było śmieszne ile nad tym myślałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Idźta się kłócić na PW. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 niezła gra, jednak jest zbyt ciemno, nawet w Silent Hill było jaśniej :P pierwsze zetknięcie z tą plazmatyczną szarą masą było niezłe, jednak potem już stało się to mało straszne (a raczej zaskakujące, bo nagły podryw z zaskoczenia to nie strach :P). sterowanie trochę nie wygodne, odzwyczaiłem się od grania bez używania myszki. ogółem rzecz biorąc ciekawa gra, czekam na drugą część z osią Z ;P a za to dostajesz 4/6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ciemność może zostać w stanie aktualnym, pod warunkiem, że postarasz się o stworzenie latarki z limitowaną amunicją :P (patrz:baterią). Gra dobra, nawet bardzo 7++/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Podoba mi się, ciemność ma swój klimat, zostaw tak jak jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 The Power bursts from The Dark !! Nieźle !! Klimacik xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Kurka! Ciemno jak cholibka. Ale przyznam że to buduje całkiem niezły klimat. Jednak sterowanie bywa kłopotliwe, przykład: biegasz sobie spokojnie po poziomie a tu nagle słyszysz dobrze już ci znany jęk zombie bądź szczekanie psa, więc szykujesz się do odparcia ataku lecz okazuje się że przeciwnik znajduje się za twoimi plecami, a że bochater obraca się z prędkością kilkutonowego czołgu mija trochę czasu zanim obrócimy się o te 180 stopni, skutkiem tego jest to że stracimy przez ten czas całkiem znaczącą ilość cennego zdrówka lub poprostu giniemy jeśli tego zdrówka nam zabraknie. Moja propozycja: rozglądanie za pomocą myszki i WSAD, lub przyśpieszone obracanie gdy trzymamy klawisz SHIFT. Lecz mimo wszystko gra jest naprawdę warta uwagi. Polecam :thumbsup: moja ocena: 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Świetna gra! Bałem sie grając w to. Prawie spadłem z fotela xD Świetna grywalność, tylko za ciemno Ale pozatym świetnie sie gra, noj ten dreszczyk strachu :D Świetne! Grafika: 9/10 Sterowanie: 8/10 Muzyka: 8/10 Dźwięk: 8/10 Gryw: 9/10 Strach: 9/10 xD Jasność: 3/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpion Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Kurde. Przyznam, że jak w to pierwszy raz zagrałem(pierwszy etap) to nie mogłem sobie wmówić, że to tylko gra... :P Musiałem zmienić na grę w okienku. Jakby to komu pokazać wieczorem pierwszy raz, to idzie się zesr.... ze strachu. Tylko troche za ciemno. Mur widzisz tylko tuż przed sobą... :frusty: Ale oprócz tego gra Super!!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blejd Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Dobre ! Tylko troche zaciemno ! jak to włączyłem to sobie ide przez plansze i nagle muza mi się zmiena kapłem się ,że zaraz gdzieś wyskoczy wróg i stoje jak słup i czekam a tu nagle 2 psy mi szczekają :) klimacik jest cool ! .....zaciemno , jakaś latareczka by się przydała ! ja mam fajny skrypt strzelanki (latarka , noktovizor) ale jestem zbyt noobowy ( nie boje się przyznać ) aby z niego coś wyciągnać później dam link do niego ! Ocenka gry : 7+/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 ale tytuł niepoprawny, powinno być Zombie's awakening Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 ale tytuł niepoprawny, powinno być Zombie's awakening ...pamiętaj, że to jest JEGO tytuł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Zrobiłem nowszą wersję bo co niektórzy narzekają że zbyt ciemno W opcjach dodałem brait co tak naprawdę zmienia zasięg widzenia przez mgłę ale mniejsza oto a i dodałem myszkę Więc nowe opcje to Chodzenie i streafe :W,a,s,d Obracanie : myszą Strzelanie : lewy przycisk myszki I przycisk akcji : E A reszta tak samo gra jest na początku post stary lin do niej prowadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Naprawdę dobra gra tylko nawet przy maksymalnym oświetleniu i tak mało widać. Ocena: 9/10 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubx Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Gra bardzo fajna, tylko faktycznie ciemno jest ;) ale... Jest na to rada. Wystarczy przerobić plik INI :P Jedyne co mi się nie podoba to te dwu-wymiarowe postacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Teraz to już zupełnie nie mam się do czego przyczepić. Świetna robota :thumbsup: dodaje oczko do swojej oceny. 9/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 naprawione błędy sprity (czasem zostawało coś fioletowego na wrogu) sekretny potwór (to był duży bug wyskakiwał error gdy się na niego natknęło) strafe (teraz jak biegasz strefujesz też szybciej) level5 ("na dole levelu" miałem dziurę i ją załatałem XP) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 No cóż ja mogę powiedzieć? Świetna robota-nic dodać, nic ująć. Przynajmniej w porównaniu z 3D Pacmanem... :P Lubisz tworzyć gry FIRST PERSPECTIVION, co? Tyle że bez osi Z! :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Lubisz tworzyć gry FIRST PERSPECTIVION, co? Tyle że bez osi Z! :lol2: Jak byś nie zauważył ta gra ma oś z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi