Elvis Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Tytuł: Street Gatunek: Sportowa , Piłka Nożna Opis: opis gry, fabuła, o co w niej chodzi itp, przynajmniej 5 zdań Download: http://www.gmclan.org/up1594_3_Street.html Rozmiar pliku: rozmiar pliku w 993 KB Autorzy: Programowanie: Oczywiście ja Fabuła: Ja Grafika: Ja Muzyka: Nie ma muzyki :) Screeny: http://www.gmclan.org/uploader/1594/street.jpg http://www.gmclan.org/uploader/1594/street1.jpg Prosze o oceny :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 kolejny klon przykładu zdaje się tymona... żenada ~.~ Opis: opis gry, fabuła, o co w niej chodzi itp, przynajmniej 5 zdań ten twój opis mnie totalnie rozwalił :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Dlaczego po strzeleniu gola ja i przeciwnik musimy biec do piłki na środku boiska. Poza tym gra nie dość, że jest nudna, to w nektórych sytuacjach skrajnie schematyczna (gol przeciwnika, mój, jego, mój, jego...-w tej grze sukces zależy tylko od odległości od środka w momencie strzelenia gola) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgo Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Mizerna gierka. O wiele bardziej podoba mi się SoccerMan. Poważnie nad nią popracuj to może coś z tego będzie. W tej chwili jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Fajnie nam opisałeś grę :P Opis: opis gry, fabuła, o co w niej chodzi itp, przynajmniej 5 zdań Rozmiar pliku: rozmiar pliku w 993 KB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Opisałeś gorzej od samego firemarka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Dno totalne; oczojebne kolory w menu... options nie działa... gracz komputerowy jest szybszy od naszego... nie da się kopać piłki... dziwne toto... Ocena: 1/100 bo w dodatku przerobiony przykład :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Jest to po prostu przerobiony przykład i dodanie nowego menu i nic po za tym. Ocena: 1/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 "Z" się biega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 JEZUUUUUUU!!! To gdzieś to napisz w grze :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Lol nie zależnie gdzie padnie gol, punkty i tak są dopisywane do licznika po lewej ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanse r Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Taka sobie, a nawet kiepska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Kto się po de mnie podszywa!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibcio6 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Popraw bledy w grze i polepsz troche ja o nowe efekty i bedzie wypas. POWODZENIA tobie zycze. :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 kolejny klon przykładu zdaje się tymona... żenada ~.~ A to byl gdzies przyklad pilki noznej? Pierwsze slysze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Bigshark kiedyś zarzucił jakimś silnikiem piłki nożnej, ale to chyba nie to xd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Bigshark naszym panem jest,mistrzem , władcą, Bogiem a tak, po to są przykłady żeby je wykorzystać? ^^' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Tak, ale jak ktoś daje przykład ze zmienioną grafiką i pisze, że zrobił w całości sam, to jest coś nie tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 1/100 ?! Kurcze! UCH! :boxed: A ja myślałem że oceny mojej gry nikt nie pobije: 2/10... :lol2: Ja przynajmniej nie przerobiłem przykładu... ale skąd pewność że Elvis przerobił przykład? @Micanser: Chyba podszywa się pod Ciebie "Micanse r"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pax Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Ładna gra :thumbsup: Ja lubię wszelkiego rodzaju piłkę nożną więc ta też mi sie spodobała :P daje 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Oo ja tam oceniam pod kątem programistycznym. 0/10, bo nawet ja potrafiłbym coś takiego zrobić, a to niezdrowy objaw odnośnie gier tworzonych w GM :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi