max1996 Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 chcę zrobic grę 3D i jak mam gotowe obiekty przenieść z programu Blender do game makera 6.1 help my!!!! :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Pan z niechlubną przeszłością powrócił :]. Ten temat był poruszany tysiące razy nawet dziś andrzej1_1 o to pytał. Litości. Potrzebny ci będzie Marzipan. btw. help my!!!! sad.gif Komu mamy pomóc? Edit No tak, sry ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 tak ja nic o tym nie muwilem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiedeK Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Piszemy "Mówiłem" - jeśli tego nie widzisz polecam Firefox 2 (wyposażony w wbudowany korektor ortograficzny) Do tematu: http://forums.gamemaker.nl/index.php?showt...=126359&hl= - linki do Marzipan v 5.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 help my!!!! :( pisze sie "help me" bo "my" to mój -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 ok wszystko spoko mam prograM i co dalej? help me!!! (teraz chyba dobrze :] ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max1996 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 chłoapki zależy mi na tym !!!! robie gierkę 3D!!! plis!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 No kurde, zapisz do 3DS i przekonwertuj Marzipanem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi