kamil321 Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Moja pierwsza gra (nie licząc przerabianych przykładów). Mam GM'a od 4 dni i kończę też drugą grę, może kiedyś wrzuce..... Tytuł: Labirynt Gatunek: Logiczna/strzelanka Opis: Chodzisz ludzikiem i pomagasz mu się wydostać z labiryntu. Problem tkwi w tym, że nie ma z niego wyjścia. Na szczęście ludzik ma przy sobie postolet. Ściany są już doś stare i w niektórych miejscach po strzale rozpadają się. Wtedy nasz bohater może przez nie przejść. Celem jest dojście w każdym levelu do niebieskiego kółka (prawy, dolny róg rooma) i oczywiście przejście gry. Sterowanie: strzałka w górę - do przodu strzałka w dół - do tyłu strzałki w prawo i lewo - obrót spacja - strzał Download: Labirynt Rozmiar pliku: zip 983 kB, exe 1,08 MB Autorzy: Programowanie: Kamil321 Fabuła: Kamil321 Grafika: Kamil321, grafika wbudowana w GM Muzyka: brak muzyki, dźwięki wbudowane w GM Screeny: scr1, scr2, scr3, scr4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil321 Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 No napiszcie coś. Sory za double-posta, jak któś odpisze to mozna skasować tą odpowiedź. Bym chciał wiedzieć co o tym myślicie, co do poprawy itp. PLEASE :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Gra jest po prostu nudna, a GMclanowiczom znudziło się opowiadanie o uczuciach w stosunku do gry "która nie różni się niczym od setek innych". Nudzi ciągłe strzelanie do ścian,strzelanie, strzelanie, strzelanie... Ta gra nie prezentuje sobą nic więcej, poza strzelaniem do ścian :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Więc tak. Gra jest nudna i bezsęsowna. Komu by się chciało strzelać po scianach non stop? Grafika: 4/10 Dźwiek: 4/10 Gryw: 3/10 OCENA: 3,6/10 (36% = Słaba Gra) PS: Jak bym był po piwie to może by było 46% :P Ale nie pije podczas testów :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 gra totalny sux: 2/10 btw. jak ty shylios masz pić jak nie lubisz kiedy ktoś przeklina do ciebiie na gg? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil321 Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 może i kit, ale szykuje nową wersję. że w ścianach bonusy, różne typy ścian itp. może typy broni. Ale przyznajcie chociaż, że nie zerżnąłem czyjes roboty jak większość początkujących :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Tak-tu się z tobą chyba zagadzam :) Tak trzymaj :thumbsup: Czasami lepiej zrobić coś kiepsko, ale samemu, niż lepiej, a potem się chwalić "Jaką jak superwypas gierę odpicowałem. Nie, nie...nie zżynałem z 1945...wersja Y to już nie przerobiony przykład, tak jak X (chociaż tak nie jest)" :) W ten sposób (pierwszy!) można się czegoś samemu nauczyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ach! Przecież pisze wyrażnie: MOJA PIERWSZA GRA! Ale... zmień sprite'a bohatera, OK? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil321 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Przecież pisze wyrażnie: MOJA PIERWSZA GRA! No właśnie... Ale... zmień sprite'a bohatera, OK? A moją sygnaturkę widziałeś?? Pisze jak wół: LABIRYNT 2 :boxed: A grafa nawet mnie sie nie podoba, grę akurat robiłem po formacie i tylko painta miałem pod ręką... :huh: Chociaż nie wim czy tego labiryntu nie rzucić i sie zając killerem (w demach jest) KILLER I powiedzcie jakie wolicie sterowanie - takie jak jest czy strzałki i obrót za myszką?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elvis Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 To jest jego mierwsza gra więc daje 9,5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi