Bagno Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Tytuł: UFO 3 Gatunek: strzelaninka Opis: Po prostu lecisz samolotem i strzelasz do pojazdów. Lekko ulepszona grafika. Nowa muzyka. A już niedługo w nowszej wersji silnik 3D!!! Download: >>>POBIERZ<<< Rozmiar pliku: Wersja spakowana 8,89 MB. Wersja instalacyjna 8,91 MB Autorzy: Programowanie: Filip Butkiewicz Fabuła: Filip Butkiewicz Grafika: Filip Butkiewicz Muzyka: Dj Baginiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 A screeny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 ja bym takie soc w 10 min zrobil a po pierwsze ty przerobiles przykład gry 1945 <_< i tylko grafike zmieniles :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymus_55 Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Czy te smoloty nie są za duże? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_max Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Bagno@:już niedługo w nowszej weresji silnik 3D :lol2: 3D ty zrobisz gre 3D wowowowwowowoo ta gre lepiej bardziej ulepsz a 3D to musisz umiec robic i sie duzo uczyc o tym a nie :] pierw przelobiles gre 1945 a ty teraz gre 3D zrobisz :lol2: :lol2: może zrobisz ale napewno jakis przyklad 3D przerobisz :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dangon Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Gra nie jest zla. Tylko wlasnie te samoloty sa za duze :jezor: Popracuj troche nad tym a moze wyjsc nawet cos fajnego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
123el Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Monotonne, jakbyś narysował samolot na kartce o wybranej wielkości, a nie zmniejszał czy powiększał rozdzielczość obrazka, to nie miałby białej ramki dookoła; za bardzo patrzyłeś w przyszłość i zrobiłeś installshielda, a gra nie ma nawet menu, cienko z nią trochę, ale jeżeli to twoja pierwsza gra no to ujdzie. A i jeszcze zapomniałem, że samolot jest zbyt wolny, aby móc robić uniki(przed strzałami, szczególnie bocznymi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Ta gra jak na to, co prezentuje ma CHORENDALNIE WYSOKIE WYMAGANIA SPRZĘTOWE!!! Na 700Mhz i 128Mb RAM ładuje się tak długo, że...nie powiem :) . A próba jej wyłączenia graniczy z cudem (znaczy się Esc w trakcie gry=Ctrl+Alt+Del>Procesy>Zakończ Proces) Przypuszczam, że ładnie musiałeś kod gry pogmatwać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Słuchajcie, biorę pod uwagę wszystkie opinie i je wykorzystuję! To jest jedna z moich pierwszych gier! Jednak to nadal wersja beta! Ok zmienię wielkość samolotów na mniejszą i przyśpieszę ruchy samolotu w boki do 6, a do góry i na dół do 5. Dziękuję wam za wszystkie uwagi, opinie i sugestie. Wykorzystam je! PS. BAZOWAŁEM NA 1945 :D :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Bazowałeś na 1945 i chcesz te grę sprzedawać? o.O UFO 3 BUILD 1.0B, ZA FREE o wiele lepsze gry od twojej wychodziły tu za free. Mówię ci od razu nikt ci tego nie kupi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Uwaga! Już jest dostępna pod tym samym adresem wersja 1.1A, zbudowana od podstaw nie bazująca na 1945 ale użyto w niej pocisk z 1945, zbudowałem ją dzięki tutorialowi na gamemaker.nl! Cztery poziomy i menu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Uwaga! Znowu nowsza wersja pod tym samym adresem, nowa grafika! UFO 1.1B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Gra nawet fajna.Szczerze to mi sie podoba. 8/10 Za pierwszym razem zdobyłem 295 punktów xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Ja Cię! 10/10 i bez gadania! A tak serio, czym Ty to "zippowałeś"? Poza tym, temat już mi podchodzi pod kasację - niezgodny z formularzem (brak screenów). Poza tym x2. Zaczyna mnie irytować to hotlinkowanie. I tak, tym pierwszym zdaniem chciałem wyśmiać post piotrex1995. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 A ja mam pytanie - po co aż 2 tematy do praktycznie tej samej gry ;p ? Nie możesz kolejnych poprawek dawać w jednym temacie? Marmot. Kogo jak kogo, ale Ciebie nie powinienem upominać. Tymon A co tu niby złego, tylko się kolegi zapytałem po co zakłada ciągle kolejne tematy, a jestem moderatorem więc mogę :P . Marmot Skro tak to było połączyć tematy. No i wybacz, ale po lewej widzę tylko napis "Użytkownicy". :3 Tymon A kicuś tam wie :f . Dobra, już się nie odzywam. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Przykro mi to mówić, ale to 1945 z inną grafiką i jest - nie bójmy się użyć tego słowa - do dupy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Ja niemoge chyba wybuchne ze smiechu przerobiles przyklad 1945 i teraz muwisz żeby ci któs kupił tą grę ufo 3 Bagno dobrzre sie czujesz. Pisz poprawnie i nie zaczepiaj użytkowników! Chcesz bana i na to konto? ;] Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Słuchajcie mówię jeszcze raz że edycja 1.1B jest napisana od podstaw :excl::excl::excl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 ...co nie zmienia faktu, że gra jest cienka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 "HISTORIA GRY Ufo 3 powstało bazując na nieznanej większości grze „1945”. Jednak Ufo 3 to zupełnie nowa gra! Przebudowany interfejs graficzny gry Ufo 2, i nowe opcje takie jak: -Zapisywanie gry po ukończeniu misji przyciskiem „Zapisz”, lub przyciskiem F5. -Wczytywanie gry w głównym menu przyciskiem „Wczytaj” (TYLKO GRA ZAPISANA PO UKOŃCZENIU MISJI!), lub przyciskiem F4 albo F6. -Wychodzenie z gry za pomocą przycisku wyjdź w głównym menu. -Rozpoczęcie gry za pomocą przycisku „Graj”. -Nowa ikona. Musisz zabić szarego potwora z zielonym ogonem aby przejść do następnej misji. Zawarte są w niej 4 poziomy gry. " Kurcze, po takim wstępie nikt Ci tego nie kupi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 "HISTORIA GRY Ufo 3 powstało bazując na nieznanej większości grze „1945”. Jednak Ufo 3 to zupełnie nowa gra! Przebudowany interfejs graficzny gry Ufo 2, i nowe opcje takie jak: -Zapisywanie gry po ukończeniu misji przyciskiem „Zapisz”, lub przyciskiem F5. -Wczytywanie gry w głównym menu przyciskiem „Wczytaj” (TYLKO GRA ZAPISANA PO UKOŃCZENIU MISJI!), lub przyciskiem F4 albo F6. -Wychodzenie z gry za pomocą przycisku wyjdź w głównym menu. -Rozpoczęcie gry za pomocą przycisku „Graj”. -Nowa ikona. Musisz zabić szarego potwora z zielonym ogonem aby przejść do następnej misji. Zawarte są w niej 4 poziomy gry. " Kurcze, po takim wstępie nikt Ci tego nie kupi ;) Wersje 1.0A-1.1A bazowały na 1945, ale najnowsza edycja nie :construction:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Wersje 1.0A-1.1A bazowały na 1945, ale najnowsza edycja nie :construction:. hehe no rozumiem ale szczerze mówiąc nie do tego piłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 hehe no rozumiem ale szczerze mówiąc nie do tego piłem ;) To do czego??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Wiesz co? Nawet nie pobieram. Wiesz czemu? Na przykładach się uczysz, lub kopiujesz z nich sztuczną intiligencje. Zmienić i nieco udoskonalić przykład to ja rozumiem, aby coś jeszcze tak @#! wstawić na forum. Ale żeby sprzedawać przykład z dodatkami to już przegiencie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Podpisywanie się pod czyjąś "robotą" (patrz-pod 1945) brzmi jak łamanie praw autorskich :] I chyba nim jest, bo sprzedaż czyjejś produkcji bez zgody autora jest chyba niezbyt legalna :] Na całe szczęście opcja KUP jest jeszcze niedostępna...i przypuszczam, że taka pozostanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Podpisywanie się pod czyjąś "robotą" (patrz-pod 1945) brzmi jak łamanie praw autorskich :] I chyba nim jest, bo sprzedaż czyjejś produkcji bez zgody autora jest chyba niezbyt legalna :] Na całe szczęście opcja KUP jest jeszcze niedostępna...i przypuszczam, że taka pozostanie :D Skoro tak "uważasz" przerywam sprzedaż, al ufo 3 nie jest grą 1945. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Nie wiem czy wiesz, ale sprzedawanie czegoś, jak nie masz zarejestrowanej działalności gospodarczej jest przestępstwem, chyba że jest opłata SMS-em za dostęp do download lub wystawiasz na aukcji :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 Nie wiem czy wiesz, ale sprzedawanie czegoś, jak nie masz zarejestrowanej działalności gospodarczej jest przestępstwem, chyba że jest opłata SMS-em za dostęp do download lub wystawiasz na aukcji :] . Marmot, trafiłeś jest to opłata SMS za dostęp do downloadu :D Chociaż ty to rozumiesz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propaganja Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 piłem do tego że zapowiedzi powinny wyglądać cos w stylu: Ponad 1-h grania! 20 zróżnicowanych map, iles tam przeciwników ileś tam czegoś bla bla bla, a nie: -Wychodzenie z gry za pomocą przycisku wyjdź w głównym menu. -Rozpoczęcie gry za pomocą przycisku „Graj”. -Nowa ikona. wybacz ale kurcze dla nowej ikony nikt Ci gry nie kupi, i pewnie nie wiele osób nawet sciągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 PS. BAZOWAŁEM NA 1945 :D :lol2: przecież nic nie zmieniłeś oprócz grafik!! a w dodatku nabój nie wylatuje z środka samolotu czy odrzutowca etc.. po przejściu rundy punkty resetuj się!!! a o tym że pająki w 2 poziomie latają to już nawet nie wspomnę... ja bym to cuś tylko że z 2x lepsze w 5-8 minut zrobił ? ( nie mówię o grafikach ) a grafiki ściągnąłeś czy sam rysowałeś :f a i jeszcze podoba mi się to że po wciśnięciu przycisku zapisz nie wyświetla się żaden komunikat i nie wiadomo co jest... można by sobie klikać do śmierci.. to był komentarz do wersji 3!! żeby nie było nieporozumień.. @EDIT Ale żeby sprzedawać przykład z dodatkami to już przegiencie. emm... a widzisz tu jakieś przeróbki prócz tego ala menu ? bo ja nie bardzo a co do opcji zapis nie wiem co ona zapisuje... chyba tylko jedna głupią zmienną globalną mam racje? :P powinna zapisywać również punkty.. ale na temat punktów jest już inny buk(pisownia specjalna).. ta twoja gra to błąd na błędzie błędem poganiany.. ja proponuję ci najlepiej ubłagać moda o kasacje tych tematów.. a tak między nami jesteś bezczelny..podawać się za autora cudzej gry.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi