Maximal Opublikowano 11 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Temat mam już gotowy. Tylko kwestia, czy ktoś w ogóle będzie brał udział, dlatego pytam. Tura byłaby prawdopodobnie w sobotę wieczorem, bo w piątek nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksor Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Temat mam już gotowy. Tylko kwestia, czy ktoś w ogóle będzie brał udział, dlatego pytam. Tura byłaby prawdopodobnie w sobotę wieczorem, bo w piątek nie dam rady. Wspaniale, ja też w piątek nie mam czasu, w sobotę i niedziele może bym coś zrobił. ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabarz Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Ja np. bym mógł coś zrobić, ale sam nie chce robić :P, mam nadzieje że ktoś dojdzie, bo fajne są te tury :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi