Firemark Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Wiem , że nazwa tematu jest dziwna i lamerska, ale lepszego wymyśleć nie umiem Chodzi o to ,żeby w pewną pore co tydzień zgrywać sobie Turniej jakieś gry w Kurniku np. Szachy :] Najpierw by trzebało ustalić w jaki dzien i godzinie. Ja popieram w Sobote 20:00 - Po pracy, nikt nie ma czasu zajętego :] No i co tydzień inna gra. Ja na ten tydzień poleciłbym szachy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 jestem za szachami! xD potem sie zrobi wyniki i wygrany gra z wygranym :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Taaak ! Popieram szachy ! Hurrra ! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanjuso Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Ja chce turniej w ogorka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Nigdy nie grałem w szachy w kurniku. To może być ciekawe doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Yhy! Ja chce zagrać w butelkę z całowaniem przez papier toaletowy! x] W kółko i krzyżyk ostatecznie mogę zagrać xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Wy głupi jesteście :D -i tak wszyscy będą grać w Soldata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 wszyscy będą grać w to co zrobimy sami xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Kalambury! =D Nie umiem grać w szachy =p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Yhy! Ja chce zagrać w butelkę z całowaniem przez papier toaletowy! x] W kółko i krzyżyk ostatecznie mogę zagrać xP o jaaa, w kolko i krzyzyk tez moge zagrac :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 kalambury rox kox :P wg mnie umowmy sie na kalambury i dajmy czadu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Kalambury, ew. szkrable. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Scrabble, Kalambury, Makao, Netopol ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Nie masz dosyć Scrabbli, Marmot? :P Grrrr xd . Nawet mi nie przypominaj zdrajco :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 W kalambury, szachy lub eee... kategorie? (nie wiem jak się to nazywa o_O) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Państwa i miasta? To jest coś takiego na Kurniku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 ja tez za kalamburami i kolko i krzyzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Ja jestem za kalambury albo kółko i krzyżyk :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 ;_; przegłosowane - Kalambury Noto godzina i dzien - Sobota 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 szachy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Force Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 KALAMBURY NAJLEPRZE XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adster Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 A więc kalambury...i tak mnie nie pokonacie...nie ma większego Mastera w kalambury niż Ja...Ja...JA...HAHAHAHA...BUHAHAHAHAHAHA...o ile w sobotę o 20.00 będę mógł zajrzeć do "KURNIKA" :D Nawiasem mówiąc, jednak turniej o 22.00 bardziej by mi pasował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 W ogóle jak się gra w kalambury? T_T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 W ogóle jak się gra w kalambury? T_T Czy to jeden z twoich licznych żartów? :P Jedna osoba rysuje coś a inne próbują zgadnąć co to jest. Ja moge zagrać w: szachy szachy chińskie tysiąc poker warcaby kalambury kółko i krzyżyk (ostatecznie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Zgłaszasz się do rysowania i rysujesz to co ci napiszą, a inni muszą w chacie zgadywać :) . Ten, kto zdobędzie najwięcej punktów wygrywa. Ja osobiście jestem za sobotą o 20:00 - 22:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Czy to jeden z twoich licznych żartów? Jeśli pytanie o zasady gry wydaje ci się zabawne, to tak . Zgłaszasz się do rysowania i rysujesz to co ci napiszą, a inni muszą w chacie zgadywać Eee, to równie dobrze możemy grać w zgadnij liczbę albo zgadnij słowo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 poker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 A jak będziemy grać? W paincie rysować, uploadować i dawać tu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Na kurniku są kalambury Matt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 Wytłumaczcie mi jeszcze czym jest kurnik a będę wam wdzięczny po wsze czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi