maciusiowo1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam! Znowu poruszam temat, który był już w wyszukiwarce, ale one zbytnio nie pomogła. Chodzi o to że gdy wskakuje na winde to ona się zatrzymuje i tyle. A gdy zeskocze to wtedy dopiero idzie w góre. No własnie w klops. Może ktoś ma jakiś pomysł jak to rozwiązać? PS. Ale ten bład można wykorzystać równierz..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 https://gmclan.org/index.php?sciagnijplik=9 w przykładach trzeba było poszukać o ruchomych platformach :unsure: "szukajcie , a znajdziecie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 ten przyklad ktory tu dales jest bardzo do pupy bo jest problem jak sie chce by cos jeździło na tych platformach.... zaraz ci dam nieco lepszy mojego autorstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Dzięki! Tylko teraz te współżędne(achhhhh). No nic można zamknąć temat, no cgyba że ktoś chce mi jeszcze pomóć :) @UP ale te przykłady się nie różnią! @Niżej tak umiem tylko to jest stasznie czaso chłonne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Co nie umiesz układu współrzędnych oO? Sorka pomyliłem się w tamtym poście, tu masz moj przykład. http://www.gmclan.org/up199_11_platforms.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 @Niżej tak umiem tylko to jest stasznie czaso chłonne 3 minuty roboty :boxed: :blink: , a co ty masz plansze 5 mln na 5 mln :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 3 minuty roboty :boxed: :blink: , a co ty masz plansze 5 mln na 5 mln :D ? Prawie. 50.000 na 50.000. No ale jeden zły ruch myszką i..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 po diabła ci takie wielki room oO!?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciusiowo1 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 no bo miałem zamiar w czasie testów zrobić dużą plasze aby testować czy aby napewno przewijanie roma działa no i tak zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 A może ktoś chcę się pochwalić i zrobić przykład platform ruchomych w poziomie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 PAblo zauważyłem że wszystkim dajesz ten sam przykład z przyciskami a umiesz zrobić taki bez przycisków żeby platforma cały czas jeździła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 A ja zauważyłem, że zaczynasz tutaj świrować :P Poza tym, trzynasty raz powtarzam, PATRZCIE NA DATY POSTÓW ! W tamtym temacie też z tym nieco przegiąłeś =p. Eh, gdybym był modem ... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 ostatnio myśląc nad platformami do MBO wymyślilęm sposób na dobre ruchome platformy, bez speedów (hspeed,vspeed) niedlugo moze zrobie przykład. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 @Up: A rupta se i może sie komu przydo. :P i bez speed hspeed vspeed hmm moze bede x += 2 y += 2 itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 będzie tak jak zrobie i cicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 dlaczego dostałem ostrzeżenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 4 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2007 Bo odświeżasz stare posty i gdy byś lepiej poszukał to byś znalazł tematy w których dawałem takie przykłady a ich jest naprawdę dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi