Jaklub Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Jakie znacie strony z modelami 3d w formatach obsługiwanych przez Xtreme 3D? Pytam się was. Będę wdzięczny za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Radze ci samemu robić modele, bo: 1.Raczej trudno będzie ci znaleźć modele pasujące do twojej gry, (czy co tam innego robisz). 2.Jeśli nawet znajdziesz, prawdopodobnie będą one zbyt dokładne na gm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 1.Raczej trudno będzie ci znaleźć modele pasujące do twojej gry, (czy co tam innego robisz). Jestem w stanie zrozumieć. Jaki polecacie edytor? Zależy mi na tym, by był dość prosty (jak na te edytory). Coś innego niż Blender - tak na wszelki wypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Do modeli 3D polecam 3dsmax ,bardzo dobry programik. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 chodzi ci o obiekty czy facetow - modelow? xD a tak na serio radze ci zebys sam sobie robil, na pewno bardziej sie ucieszysz niz sciagnalbys skads xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedi_Master2 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 ja polecam 3d studio! profesionalny program do modeli 3d. wiele firm z niego kożysta (ale on nie jest darmowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ja polecam Cinema 4D, ew. Pov-ray. Ten pierwszy polecam, jak lubisz metodę WYSIWYG, a ten drugi jak lubisz pogrzebać w kodzie ;p . Możesz ewentualnie zobaczyć jeszcze GMAX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 na pewno bardziej sie ucieszysz niz sciagnalbys skads xD zwłaszcza, że nawet z diamentem 3D jakoś tak średnio sobie radzę. xD ja polecam 3d studio! profesionalny program do modeli 3d. wiele firm z niego kożysta (ale on nie jest darmowy) Zapomniałem dopisać: DARMOWY program. Ja polecam Cinema 4D, ew. Pov-ray. Ten pierwszy polecam, jak lubisz metodę WYSIWYG, a ten drugi jak lubisz pogrzebać w kodzie ;p . Możesz ewentualnie zobaczyć jeszcze GMAX. Spróbuję, ale sprawdzę, czy nie jest żaden z nich płatny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 29 Stycznia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Wszystkie są płatne prócz GMAX'a. Z darmowych to głównie Blender: http://www.blender.org/cms/Home.2.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 @Ranmus: POV-Ray jest akurat freeware -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi