NoooB Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Potrzebuje zrobić stronke dla mej gry, ale mam problem, no bo żeby obsługiwać stronke potrzeba jakiegoś cms'a- ja wybrałem jportal (dokładniej jportal 2.3.1). Wcześniej stronke robiłem na yoyo.pl, ale oceniam ten hosting na słaby (wejdzie 10 osób i mamy przeciążenie serwera), pozatym lolowa nazwa jest potem przy twojej domenie (np. www.ździchó-petarda.yoyo.pl). W ten sposób znalazłem prv.pl, według mnie są świetni (poza tym... www.ździchó-petarda.prv.pl - od razu lepiej). Ale prv ma jeden, jak dla mnie wielki minus, w porównaniu do yoyo- mjanowicie podczas tworzenia strony mamy do wyboru jakieś 8 cms'ów a w prv poprostu "masz stronke i się ciesz"(cała baza danych {FTP} jest pusta) :( więc skąd mam wziąść jportal :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 1. Słyszałeś o czym takim jak alias? 2. Wpisz w Google słowo "jportal" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1990pl Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 1.www.freehost.pl 2. www.google.pl opcja szukaj :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi