Maximal Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 A może by tak zorganizować meczyk GMClan Old Elite vs GMClan New Forces? :D Edit: O! Zaraz wbiję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 maximal, jestem za! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Stycznia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ja jestem za tym, żeby rozegrać meczyk w Kompanię Braci. Gram szwabami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Brothers in arms sux, lepiej jednak w Soldata ;q. Mogę się do starej ekipy dołączyć? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Mogę się do starej ekipy dołączyć? :)A z jakiej to racji? xD Ty i ja idziemy do GMCNF :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Mi tam obojętnie gdzie będe. Byle by grać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 no nie sadze, 496 starych gmclanowcow vs. 3 nowych. -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 20 Stycznia 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Brothers in arms sux, lepiej jednak w Soldata ;q. Mogę się do starej ekipy dołączyć? :) Hehe, wiedziałem, że ktoś się pomyli. Nie Brothers in arms, tylko Company of Heroes! N00b! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 @Wolfoxer: Jeżeli zrobiłeś najdurniejszy błąd jaki webmaster może popełnić, czyli nie ustawiłeś kodowania na stronie, to się nie dziw, że tylko Internet Explorer wyświetla na niej polskie znaki :] . Poza tym, nikt raczej nie będzie grał w GMCLANowym klanie soldata, który nawiązuje nazwą do twojego nicka, a nie do strony :P . Pomysł z klanem soldata jest moim zdaniem dobry, tylko trzeba by jakąś pożądną rekrutację zrobić, a nie jak było z Game Makers' Clan - było pełno graczy, mało kto grał i jeszcze do dupy ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Marmot: organizujemy Ligę Soldat? :D To jak, gramy ten meczyk? :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Ja bym chętnie zagrał. Mogę? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Haxorów nie bierzemy (*joke*) Mogę postawić ctf'a ktoś byłby skłonny grać teraz? Haxorów nie bierzemy (*joke*) Mogę postawić ctf'a ktoś byłby skłonny grać teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Haxorów nie bierzemy (*joke*) Oj to se nie pograsz? :P Mogę postawić ctf'a ktoś byłby skłonny grać teraz? Ja byłbym. Edit Ja stawiam serwa jak coś IP 89.151.26.141 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Stoi jeszcze serwer? Bym zagrał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
london Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Dobra postawie ale już nie świruj xD I nie wiem czy długo bedzie stał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 Nie mogę wbić. Może lepiej ja postawię? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ej chłopaki wbijacie na realistyczną masakre nożem? Najlepiej żeby przyszli jacyś nowi bo ja jeszcze sie dużo nożem nie bawiłem :P Aha IP to co wcześniej czyli 83.2.92.58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Szukamy z Blackiem graczy soldata na chwilę obecną. IP: 217.113.233.157 Bez hasła. Wbijać kto może i chce, byle szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Serwer dalej stoi? Mogli byście też podać jego nazwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Nazwa to: "kij ci w oko" gramy ctf :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Domagam się satysfakcji! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi