Wolfoxer Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Proponuje wskrzeszenie klanu Soldata, szybkim sposobem byłoby wejście do mojego (:P), umieszczonego w necie ok. 15 minut temu. Termin gier jeszcze do rozpatrzenia a nazwa to W-Team ale jak będziecie nalegać i podacie porządną nazwe to zmieniamy. Link do stronki (ubogiej niestety): http://wolfo.cba.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ja odpadam. Okazyjnie lubię pograć z Pietrusem, Blackiem albo Fire. Powrót na stare śmiecie to już nie to. =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Kiedyś do klanu należałem ale teraz Soldat po prostu mi się znudził. (Jak dadzą jakieś większe możliwości modowania - powiedzcie mi :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 tak jak Tymon odpadam... Tez lubie sobie pograc z kumplami ale to okazyjnie ;p... jak np teraz zalozysz serva dasz tu IP to wejde bo mam chec teraz zagrac ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 83.2.92.58, bez botow wiec niech wchodza ludziska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 a ja sie dolaczam! xD tylko nazwa taka kijowa, trzeba bedzie zmienic :P EDIT: łomajgad! strone tez trzeba zmienic... xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Czy ja wiem? Muszę wiedzieć jaki prezentujecie poziom :) Edyt: Postaw wreszcie ten serwer bo ja się wezmę i dedyka strzelę :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 i widzicie co zrobiliscie? wskrzesiliscie we mnie ducha soldata, teraz nie oderwe sie od kompa przez tydzien :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Black postaw na CTF, 10 flag, bez bonusów =) Proponuję stary Game Makers Clan kontra W-Team =3 Ja już graczy swoich mam =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Sie robi miszczu :3 Jak coś to ip: 217.113.233.157 :) edit: everything done! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Jeszcze jedna osoba nie z starego GMC potrzebna. 217.113.233.157 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 ja moge maniaczyć w soldata :) A może tak za pomocą Hamachi? EDIT: @Tymon: Ten serv co podałeś u mnie nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Dziwne, bo wszystkim innym działa bez problemu =) Sprawdź port, na standardowym powinno być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Om om, ja też chcę :) Tym: ja, o ile mi wiadomo nie jestem ze starego GMC, toteż mogę dołączyć :) Edit: Coś serwer nie działa, misie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Wysłałem na PW hasło =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ja też ze starego gmc nie jestem,ale mi chasła nie podał :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Chciałem zauważyć iż z powodu kłopotów z własną osobowością, admin jest zajęty zabawą z żyletką i własną żyłą. Po więcej zapraszamy jutro. Jutro pogramy dłużej, bo dziś to spadło na mnie tak, że nie zdążyłem się przygotować :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Narobiłem syfu. Serwer nie stoi, nikt nie gra. Itd. itd. Sorka za kłopot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Narobiłem syfu. Serwer nie stoi, nikt nie gra. Itd. itd. Sorka za kłopot. Nein, to moja wina, skopałem sprawę i własne życie. Chociaż teraz wiem które mapy powodują crash soldata. Obiecuję że kolejna partia będzie o wiele lepiej przygotowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Co sie stao? :blink: Czyżbyście wybrali zle żrobioną mapę? :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Ogólnie podczas tego błędu skopało mi się wszystko. Od Soldata zaczynając na Firefoksie kończąc :). Hm, nazwa mapy to ctf_Crashed. Może to taka podpucha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Oj nie xD Po prostu narobiło się bałaganu więc jutro może zagramy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Heh, Black po raz kolejny zmolestował biedny serwer mapą niepewnego pochodzenia =D To o której mniej więcej jutro gramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 @Supavader Przyznaje nazwa do kiczu, a ze strona daj mi grafe to może beda z niej ludzie :) @Markos Jeszcze dobrze nie postawiłem seva a tu prądu nie ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 @Supavader Przyznaje nazwa do kiczu, a ze strona daj mi grafe to może beda z niej ludzie :) nawet nie czepiam sie grafy tylko braku polskich znakow i forum (jestem dzialaczem stowarzyszenia anty-forum) - ja uwazam ze forum to... hmm... ujmijmy to tak: jakis n00bek wejdzie na forum zaspamuje wszystko, potem trzeba po nim sprzatac albo chocby to ze nikt nie bedzie chcial na nie wchodzic -_- proponuje abysmy uzywali konnekta albo czegos takiego i konfy robic a nie fora ktore gnija :/ (nie mam na mysli gmclanu bo to przedsiewziecie bylo naprawde udane :D) (no i nie uzywac GG bo GG sux xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 @up Brak polskich znaków? Hmmm, wejdź na nią IE to będą polskie znaki, a co do forum możemy założyć sobie czat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 @up Brak polskich znaków? Hmmm, wejdź na nią IE to będą polskie znaki, a co do forum możemy założyć sobie czat jesli uzyje IE jutro bede musial robic formata :jezor: moze byc i chat ale ja tam bym wolal zeby normalnie przez program GG-podobny gadac :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 nikt ze starej ekipy nie idzie do klanu, więc i ja odpadam :F Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 ok stawiam partyjke 83.2.92.58, wchodzcie ludziska, gramy na teamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi