Tanner Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Mam problema, a mianowicie zrobiłem ludzikowi skakanie i chodzenie i podłożyłem na sam spód takie obiekty, żeby postać miała po czym iść. Ja załanczam grę a on nie chce iść, poprostu stoi w miejscu. POMOCY. Może był takie temat ale niestety nie znalazłem. Tu jest link do tej (dziwnej) gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Wiem że to każdemu piszę ale tobie też pomoże :) Złap zająca :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanner Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 O co chodzi w tej gdzie bo nie wiem za bardzo...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 gdzie chodzi ci o gre?? to nie jest gra tylko przykład animacji i chodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanner Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 No wiem, ale też zrobiłem taki czerwony kwadracik jak tam i nic z tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 a na skrypty patrzałeś (bo o kwadraciki nie chodzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Zrobiłeś mu grawitację? I mam prośbę, czytaj regulamin i nazywaj tematy po ludzku -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 uprzedzam pytanie,,jaak zrobić grawitacje'' odpowiedź jest w FAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanner Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ale od czego grawitacje? Bo od skakania i chodzenia już zrobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 to przepisz kody z tego co dał marek.s mówię żebyś przepisał bo się więcej wtedy nauczysz niż jakbyś skopiował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanner Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Mam przepisać te kody co są w tej grze, którą podał ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 to tylko moja propozycja zrob jak uważasz ale jakby co pozmieniaj kody żeby nie było np masz sprite left a przepisujesz sprite_index=prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanner Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 A jak on to zrobił, że w room jest pokazany czarny kwadrat (trzon) a jak sie gra to go nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 pod wyborem sprita dla obiektu obok solid jest odznaczone visible Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanner Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Ale od tego marka.s nie ma co przepisywać, bo to wszystko co on ma to ja też mam. Kurde co to może być za błąd................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 wrzuć na uploader tą gre a potem tu (w formacie gmd) żeby wszyscy zobaczyli o co kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Chyba GM6 :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 heh może... *sprawdza* a rzeczywiście!! Kurde! Takie teksty możesz sobie... dołączyć jako bonus do jakiegoś treściwego, normalnego posta. Warn. Dawidsu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanner Opublikowano 18 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Przecież to jest w pierwszym poście do ściągnięcia. To pokaże jeszcze raz tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 rozwiązanie tam gdzie są sprity w dziale orgin zmieniłem położenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanner Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Nadal za bardzo nie rozumiem na czym polega ten trzon :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Jak masz ustawioną grawitacje to obiekt będzie się przesuwał tylko wtedy gdy będzie miał kontakt z podłożem, a taka animacja nie ma przez cały czas kontaktu z podłożem więc jego chód jest bardzo dziwny bądź hero zawiesza się w podłodze. Natomiast taki kwadrat (obiekt trzon) cały czas się z nią styka i dzięki temu mamy płynny ruch. Natomiast obiekt nakładka jest po to żeby zamiast tego brzydkiego kwadratu pokazywała się nasza animacja (nakładka podąża za niewidzialnym obiektem trzon) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi