matini Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Nie wiem czy był taki temat może był? Nie wiem. Chciał bym się dowiedzieć jak zrobić żeby ziomek chodził sam. I mam jeszcze jedno pytanie jak można zrobić żeby ten ziomek strzelał do mnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 FAQ-U! Tam wszystko jest, tylko zamiast klawiszy dajesz np. losowe argumenty. Taki problem sprawia ci zajrzenie do FAQ? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matini Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Podaj mi jakiś przykład strzelania i chodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ciężko użyć opcji szukaj? https://forum.gmclan.org/index.php?act=Sear...lite=strzelanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 W FAQ masz przykład strzelania!1 FAQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Podaj mi jakiś przykład strzelania i chodzenia. 1. Jacuś strzela do pieska. 2. Magda chodzi po polu minowym. Na inne przykłady nie wpadłem, wszystko już inni zapostowali. :( Po za tym warto samemu czegoś poszukać a nie z bekiem pytać się o wszystko na forum. (No nie złość się już, Tymon, spokojnie...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matini Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Prosze o pokazanie przykładu w grze. Czyli ze jest gra gotowa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 https://gmclan.org/up152_3_przyklad.html x] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matini Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ale co mi z tego przykładu jak nie moge zobaczyc jak jest zrobione te strzelanie. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 wszyscy by tylko chcieli wszystko gotowe... strzelanie to nic innego jak tworzenie obiektow i nadawanie im predkosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 eh 9 lat .. Rohan ma 9 lat, nie on. A co ci z tego przykładu? Zdeassembluj go, przeanalizuj kod i zastosuj. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matini Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Kto w końcu mi powie jak zrobić chodzenie , ale ja nie chce sterowac tym ziomkiem co ma chodzić tylko żeby komputer chodził za mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Usiądź na komputerze i rozkaż mu chodzić za ciebie. Może posłucha. Omg, pomyśl trochę. Wrzuć mu w Step ten kod którego używasz do chodzenia tylko bez zdefiniowanych klawiszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matini Opublikowano 17 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Mam to w kleic do step i tyle image_single = direction * image_number/360; if (keyboard_check(vk_left)) direction+=5; else if (keyboard_check(vk_right)) direction-=5; if (keyboard_check(vk_up) ) speed=3; else if (keyboard_check(vk_down) ) speed=-2; else speed=0; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tanner Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Jeżeli chcesz, żeby gostek sam chodził to wydaje mi się, że musisz wejść w zakładke "Move" i wybrać "Start moving in a direction" i wybierasz w jakie strony ma chodzić. Jak chcesz w prawo i w lewo to wybierz strzałke w prawo i w lewo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 http://www.gmclan.org/up330_11_chodzenie.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 Czyli ze jest gra gotowa . Dam ci, pod warunkiem że ty mi dasz silnik Obliviona, albo przynajmniej gothica I, podmienie grafe i dźwięki i będzie moja gra, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 17 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2007 https://gmclan.org/index.php?plik=57 - 4 strona w przykładach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 18 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2007 Następnym razem zanim założysz temat poszukaj na forum lub zajrzyj do FAQ bo to jest denerwujące gdy człowiek pyta się ciebie kilkanaście razy o to samo i jeszcze prosi o gotowca bo nie chce mu się pomyśleć. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shaman Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Ech... jak widzę takie tematy to zastanawiam się czy na tym forum są jeszcze jacyś moderatorzy... No jeśli nalegasz to bezproblemowo mogę w tym momencie odwołać do regulaminu w sprawie tego posta =) Zastanów się, może moderator też ma swoje życie. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi