Wolfoxer Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Tym klockiem/kodem (patrz nazwa tematu) tworzymy okienko z informacją, jak zmienić wygląd tego okienka? (wiem że sie da bo nieraz widziałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zobacz dział "Pop-up messages and questions" w helpie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ja też mam pytanie odnośnie tych okienek. Dokładniej chodzi o show_question czy można zmienić żeby zamiast yes, no było tak, nie? W helpie tego nie opisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 Możesz użyć show_message_ext :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 14 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 dzieki Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 15 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 mam jeszcze pytanko na temat: jak zrobić by zamiast wciskać enter by zamknac okienko z informacją to wciskać przycisk 1 na joypadzie, jak sie da to najlepiej bez DLL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 15 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2007 mam jeszcze pytanko na temat: jak zrobić by zamiast wciskać enter by zamknac okienko z informacją to wciskać przycisk 1 na joypadzie, jak sie da to najlepiej bez DLL Na takim standardowym gm'owym okienku takie coś nie przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Ale da sie zrobić swoje okienko na zasadzie obiektu i narysować tekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 16 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 @2up to zasymulowac klikniecie enter, problem to nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Możesz napisać własne okienko wiadomości =3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek.S Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Wiem że to trochę głupie ale można by spróbować żeby zamiast takiego okienka tworzył się obiekt pełniący funkcję tego okienka i wtedy joypad to nie problem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 czy ja tego 3 posty temu nie napisałem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 16 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2007 Nie =) Ja miałem totalnie co innego na myśli, ale Twój sposób może też być wystarczający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi