Cekol Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Siemka! Wracam po czasie aby się was zapytać: Jak zrobić aby okno naszej gry było w ostatniej kolejności wyświetlane? :blink: (tak pod wszystkimi okienkami) I żeby jeszcze gra była nie w pasku zadań tylko w pasku małych ikonek? (tam gdzie jest zegar) proszę o odpowiedz :) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 13 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Do traya jest DLL, kiedyś sam prosiłem o coś takiego na GMC =) Zobacz mój pierwszy temat. Możesz ukryć okno za pomocą window_set_visible( false ) - daj to w step. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cekol Opublikowano 13 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2007 Do traya jest DLL, kiedyś sam prosiłem o coś takiego na GMC =) Zobacz mój pierwszy temat. Poszukam :) Możesz ukryć okno za pomocą window_set_visible( false ) - daj to w step. Ale mi nie chodzi oto aby ono aby ono cało znikało , lecz aby było na ostatnim miejscu(np jak pulpit :P) Bo zamierzam zrobić tki dodatek do pulpitu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 To z help'a w GM'ie: window_set_stayontop(stay) Sets whether the window must always stay on top of other windows. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximal Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 To z help'a w GM'ie: window_set_stayontop(stay) Sets whether the window must always stay on top of other windows. Cekolowi chodzi o to, żeby okienko zawsze było "najniżej", a ta funkcja jedynie daje/odbiera możliwość zakrywania okna gry innymi oknami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi